Financial Administrator till Bonnier News!

Financial Administrator till Bonnier News!

Vi söker efter en noggrann och positiv person för en spännande och utvecklande roll på Bonnier News. Du kommer att arbeta på ekonomiavdelningen där tempot är högt och möjligheterna att ta stort ansvar goda. Låter detta intressant? Sök idag, löpande urval råder!

Information om uppdraget

Academic Work söker en Financial Administrator till Bonnier News. Du kommer att arbeta tätt tillsammans fyra kollegor i öppet kontorslandskap där ni tillsammans arbetar för att säkerställa hög kvalité i ert arbete. Då Bonnier just arbetar för att utveckla deras system kan förändringar ske allt eftersom vilket gör det viktigt att du trivs i en flexibel roll där den ena dagen inte behöver vara den andra lik. Teamet kännetecknas av god stämning och en positiv framåtanda, här försöker man ständigt hitta smarta lösningar och nå deadlines tillsammans.

Du erbjuds

* Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

Arbetsuppgifter

Som Financial Administrator kommer du vara mittpunkten kring kundreskontra. Detta innebär att se till att all information stäms av mot flera olika system samt att fakturorna skickas iväg på ett korrekt sätt. Du kommer att arbeta i flera olika affärssystem och därför är det viktigt att du har en god systemvana.

Du kommer till exempel att:

Arbeta med löpande bokföring och avstämningar

Arbeta med kund-och leverantörsreskontra

Ansvara för inkassoärenden

Vara en spindel i nätet. Du kommer att följa upp felaktigheter i systemet och ha flera kontaktytor internt för att kunna leverera god service mot interna aktörer och kunder.

Tjänsten passar dig som vill komma in på ett företag med stora förändringar av system och arbetssätt. Här finns det chans att lägga fram förbättringsförslag och vara med och påverka riktningen av automatiseringar kring fakturahanteringen. På sikt kommer det finnas utrymme att ta ett större ansvar och arbeta med avstämningar, kreditering och månadsbokslut

Vi söker dig som
  • Har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi
  • Har 2-5 års erfarenhet av ekonomirelaterade arbetsuppgifter och har tidigare arbetat med både kund- och leverantörsreskontra.
  • Talar och skriver obehindrat på både svenska och engelska då båda språken används dagligen.
  • Har god datorvana och tidigare arbetat i affärssystem för att snabbt kunna komma in i arbetssättet.
  • Har goda kunskaper i Excel
Som person är du detaljfokuserad och trivs med att arbeta med siffror och se över förändringar för att snabbt kunna flagga upp för övriga på arbetsplatsen vid felaktigheter. Vidare är du problemlösande och ser hela tiden till att arbeta för att komma fram till effektiva lösningar och ser till att involvera rätt personer inom bolaget. Därför ser vi att du som person har ett nyfiket förhållningssätt och är relationsskapande. Vi kommer att lägga stor vikt vid de personliga egenskaperna vid denna rekryteringsprocess.

Övrig information
  • Start: Omgående
  • Omfattning: Heltid, långsiktigt med god chans till överrekrytering
  • Placering: Kungsholmen
  • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bonnier är Nordens ledande medieföretag med över 200 års erfarenhet av mediemarknader i förändring. De har sin bas i Sverige, finns i 14 länder och är helägda av familjen Bonnier.

Deras verksamheter spänner över alla medieslag, med en stark historisk kärna i oberoende journalistik och bokförläggande. Genom journalistik, berättelser, kunskap och underhållning vill de göra de samhällen som de verkar i öppnare, intressantare, roligare och mer välinformerade.

Exempel på de större bolagen inom Bonnier News är Dagens Nyheter, Expressen samt Dagens industri.