Field Staff / Fältarbetare

Field Staff / Fältarbetare

Delar du visionen att skapa smartare, hälsosammare och mer hållbara städer? Vi söker nu en Fältarbetare. Har du körkort, erfarenhet från servicebranschen och god vana att arbeta självständigt, välkommen att skicka in din ansökan! Du kommer arbeta i en föränderlig miljö som arbetar med att minska mängden bilar i samhället.

Information om uppdraget

Vi är ett bolag med starka och genuina värderingar som erbjuder ett smidigare och mer flexibelt sätt att köra bil. Bilarna väntar runt hörnet och det är enkelt att reservera! Att dela bilar i området är både miljösmart och kostnadseffektivt. Genom att arbeta tillsammans med kommuner, politiker, stadsplanerare och entreprenörer hjälper vi till att bidra till flera av FN:s hållbara utvecklingsmål.

Teamet består idag av tre personer och är nu ute efter vår fjärde kollega. Du kommer introduceras ute på fält tillsammans med dina kollegor där det ingår både teoretiskt och praktiskt utbildning. Ditt huvudsakliga fokus kommer att vara ute på fältet men du kommer även att vara delaktig i förbättringsarbetet inom ditt ansvarsområde. Utöver det kommer du att ha nära samarbete med övriga funktioner och avdelningar i bolaget t.ex. vår skadeavdelning och kundtjänstavdelning.

Du erbjuds...
 • Erbjudanden. Bra priser när du kör med On Demand och Hertz, och på mat och shopping i MOOD
 • Fokus på hälsa och välmående; tillgång till fri massage, privat sjukförsäkring, inspirationsföreläsningar och friskvårdsbidrag för 5 000 SEK per år.
 • Varierande arbetsuppgifter i en föränderlig miljö
 • En inkluderande kultur med högt i tak
 • Jobba i framtidsbolag inom mobilitetsbranschen
Arbetsuppgifter

I denna roll erbjuder vi dig en spännande möjlighet att tillsammans med vårt fält team ansvara för- och säkerställa att- vår fordonsflotta följer vår höga standard. Du kommer arbeta i en varierande arbetsmiljö där varje dag bjuder på nya utmaningar som du ska lösa.

Vi värdesätter vår kundnöjdhet väldigt högt och det kommer även finnas delar inom din roll som innebär att förenkla deras kundupplevelse av vår tjänst. Exempel på detta kan vara att säkerställa underhåll och renlighet eller att flytta bilar mellan stationer för att möta efterfrågan

Du kommer att arbeta i ett varierat veckoschema där arbetstiderna ligger mellan 07:00-19:00, samt en helg i månaden (kan komma att varieras/ändras).

Vidare kommer du att...
 • Vid behov köpa in nödvändigt material till bilar
 • Tilldelas olika uppdrag att utföra på fältet kopplat till vår fordonsflotta eller stationer
 • Utföra grundläggande underhåll på fordon inom ditt ansvarsområde, såsom men inte begränsat till, stenskottsreparationer, tankning, byte av biltillbehör och inspektion av skador
 • Se till att skyltar/relaterade displayer på angivna områden hålls väl för att möta den förväntade varumärkesimagen
 • Övervaka och se till att vi levererar enligt vårt hållbarhetsarbete på fältet, rapportera avvikelser när de identifieras
 • Följa rekommendationer och föreskrifter i Miljöledningssystemet och miljöpolicyn för att undvika risker vid hantering av bilar och tillbehör
 • Delta i utvecklingsarbete kopplat till digitala arbetssätt, exempelvis förbättring av interna appfunktioner etc. inom din roll
Vi söker dig som

Vi ser att du är en person som har en förmåga att självständigt lösa uppgifter och samtidigt vara en lagspelare som drivs av att leverera hög kvalitet och service. Du är bekväm med att under perioder arbeta under press och klara definierade deadlines. Vidare trivs du i att arbeta i en föränderlig miljö. Vi ser gärna att du även har ett intresse för mobilitet och teknik.

Utöver det ser vi att du har...
 • Något års arbetslivserfarenhet inom ett servicebranschen där kunden har varit i fokus
 • Har en gymnasial utbildning
 • Innehar B-Körkort för manuella fordon
 • God förståelse och intresse av digitala verktyg då du jobbar i en techdriven verksamhet och använder dig dagligen av olika appfunktioner för att utföra ditt arbete
 • Flytande i engelska och svenska i både tal och skrift, då du kommer använda dig av språken i ditt dagliga arbete
De personliga kompetenserna som är särskilt viktiga är:
 • Serviceinriktad
 • Orädd
 • Ansvarstagande
 • Flexibel
Vi tar inte emot ansökningar via mejl, vid specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa av ansvarig rekryteringskonsult: caroline.boberg@academicwork.se under kontorstid.

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Företaget arbetar aktivt för en inkluderande arbetsplats. Vi tror att mångfald och jämställdhet är grundläggande för välmåendet och utvecklingen av våra medarbetare. Därför arbetar vi aktivt för en välbalanserad representation av kön och etnisk identitet i alla delar av organisationen. På detta sätt hoppas vi skapa en fördomsfri, smart och trevlig arbetsplats.