Fastighetsautomationstekniker till E-matic!

Fastighetsautomationstekniker till E-matic!

Vi söker nu dig som vill ta nästa steg i din karriär där du genom en introduktion och en välplanerad satsning utvecklas in i en roll som Fastighetsautomationstekniker! Har du en bakgrund som elektriker, drifttekniker, eller inom automation och är sugen på en ny långsiktig utmaning? Skulle du vidare beskriva dig som en tekniskt nyfiken person som gillar att arbeta hands-on och ha kontakt med såväl interna kollegor som kunder? Då kan det vara dig vi söker! Skicka in din ansökan redan idag - vi arbetar med löpande urval!

Information om uppdraget

Academic Work söker nu en Fastighetsautomationstekniker till E-matics kontor i Enskede, 5 min från Skogskyrkogårdens T-bana. E-matic erbjuder tjänster inom fastighetsautomation med ett tydligt fokus på energieffektivitet och modern anpassad teknik. Idag består teamet av 15 dedikerade projektledare, fastighetsautomationsingenjörer och fastighetsautomationstekniker där kulturen beskrivs som trivsam och bygger på samarbete och teknisk nyfikenhet.

Du kommer att ingå i deras serviceavdelning som i dagsläget består av 3 personer. Företaget är i en tillväxtfast och planerar att bli allt fler de kommande åren. Tillsammans förvaltar dem betydelsefulla kunder, så som större fastighetsägare och byggare inom Stockholm.

Du erbjuds
 • En introduktion i arbetet och kompetensutbyte av seniora kollegor inom fastighetsautomation.
 • För rätt person erbjuds ett långsiktigt samarbete med mycket goda utvecklingsmöjligheter, där du bland annat erbjuds utbildning i deras e-School som är ett internt program designat för fastighetsautomation och anpassat för E-matic Fastighetsautomations dagliga leverans till kunder och projekt.
Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Tjänsten kommer att vara uppbyggd på en väl planerad introduktion där du med stöd av seniora kollegor kommer att introduceras in i E-matics arbetsprocesser och rutiner.

I rollen som Fastighetsautomationstekniker blir du tilldelad olika uppdrag från kunder, där du genomför planerade och omgående servicebesök. Då du är företagets ansikte utåt mot kund lägger vi stor vikt vid att du är en serviceinriktad och kommuikativ person som trivs i en social roll. Vidare ser vi att du har ett stort engagemang och driv för att utvecklas, med ett nyfiket förhållningssätt.

Mer konkret kommer du att arbeta med:
 • Felsökning inom styrsystem.
 • Servicebesök på plats hos kunderna.
 • Har du en automationsbakgrund finns det möjlighet att arbeta med viss programmering av styr- och övervakningssystem.
Vi söker dig som
 • Utbildning inom styr- och reglerteknik där du troligen har utbildning inom automation.
 • Alternativt har du tidigare arbetserfarenhet som exempelvis elektriker eller drifttekniker.
 • Körkort då arbetet kräver att du åker ut till deras kunder på plats.
 • Kommunicerar obehindrat på svenska eller engelska.
Som person är du:
 • Problemlösande
 • Samarbetsvillig
 • Initiativtagande
Som person har du ett naturligt logiskt tänk, arbetar lösningsorienterat och mer än gärna testar nya arbetssätt och kreativa idéer för att lyckas med dina arbetsuppgifter. Vidare ser vi att du arbetar med god struktur och noggrannhet. I och med att arbetet innebär stora kontaktytor mot så väl interna kollegor och externa kunder och samarbetspartners så ser vi att du är vass på goda samarbeten där du värdesätter och arbetar för en stark gemenskap bland dina kollegor!

Övrig information
 • Start: Omgående eller enligt överenskommelse.
 • Omfattning: Konsultuppdrag på heltid med arbetstider 7-16, alternativt 8-17, där ambitionen är att samarbetet blir långsiktigt och leder till en överrekrytering förutsatt att alla parter är nöjda.
 • Placering: Stockholm, Enskede.
Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

E-matic erbjuder tjänster inom fastighetsautomation med ett tydligt fokus på energieffektivitet och modern anpassad teknik. Ledorden för E-matics verksamhet är att erbjuda lättanvända, skalbara, användarspecifika system som främjar systemanvändning, energieffektivisering och i förlängningen bidra till ett klimatsmartare samhälle.