Fastighetsautomationsingenjör till E-matic!

Fastighetsautomationsingenjör till E-matic!

Är du på jakt efter nästa utmaning inom automation och vill fortsätta din karriär på en arbetsplats med innovativa och engagerade medarbetare? Har du även tidigare erfarenhet av PLC/DUC-programmering och är insatt i nätverks- och webb- teknik? Här får du möjlighet att utvecklas till projektledare eller innovationschef, du själv sätter begränsningarna genom din arbetsprestation! Passar du in på denna beskrivning? Då är det dig vi söker, skicka in din ansökan redan idag då vi arbetar med löpande urval!

Information om uppdraget

Academic Work söker nu en Fastighetsautomationsingenjör till E-matics kontor i Enskede, 5 min från Skogskyrkogårdens T-bana. E-matic erbjuder tjänster inom fastighetsautomation med ett tydligt fokus på energieffektivitet och modern anpassad teknik. Bolaget grundades för sex år sedan och har sedan start haft en stabil tillväxt och idag arbetar 11 dedikerade projektledare och fastighetsautomationsingenjörer på E-matic. Tillsammans förvaltar dem betydelsefulla kunder inom Storstockholm, så som Stockholmshem, Vasakronan, SISAB, Skanska och Veitech m.fl.

Med E-matics moderna tänk och tydliga fokus på slutkunden har de ambition att fortsätta utvecklas och ta fler marknadsandelar inom branschen. Hos E-matic erbjuds du inte bara möjligheten att utvecklas utan även en stark gemenskap och en härlig atmosfär på kontoret.

Du erbjuds
 • Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos E-matic. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig över 6 månader till en start. Det finns mycket goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.
 • Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande
Arbetsuppgifter
 • Arbeta med PLC/DUC-programmering
 • Arbeta med avprovning, driftsättning, service och injustering av fastighetsautomationssystem i olika fastigheter
 • Konstruktion och projektering
 • Projektledning i mindre projekt
Vi söker dig som
 • Har en gymnasial utbildning med inriktning mot el eller automation
 • Har tidigare erfarenhet av PLC/DUC-programmering, gärna från flera olika automationssystem, t.ex. SAIA Burgess, Schneider Electric, Tridium/Niagara eller andra PLC/DUC fabrikat
 • Är insatt i nätverks- och webb- teknik och har intresse för innovativa lösningar
 • Har god förståelse runt fastighetsteknik och VVS-processer
 • Har mycket goda kunskaper i svenska i tal och skrift, då intern och extern kommunikation samt dokumentation kräver det
 • Har B-körkort
Som person arbetar du lösningsorienterat och strukturerat samtidigt som du är kvalitétsmedveten och avslutar alltid dina projekt på bästa möjliga sätt. Du är noggrann och tycker det är spännande att ta dig an nya utmaningar och projekt.

Övrig information
 • Start: Omgående, enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Stockholm, Enskede
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och E-matics önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Om du har ett satt slutdatum för ansökningsprocessen, tänk på att du inte får stänga annonsen tidigare och att alla ansökningar måste gås igenom.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

E-matic erbjuder tjänster inom fastighetsautomation med ett tydligt fokus på energieffektivitet och modern anpassad teknik. Ledorden för E-matics verksamhet är att erbjuda lättanvända, skalbara, användarspecifika system vilket främjar systemanvändning, energieffektivisering och i förlängningen bidra till ett klimatsmartare samhälle.
Läs mer på www.e-matic.se