Erfaren fastighetsanalytiker till Collins Properties

Erfaren fastighetsanalytiker till Collins Properties

Vill du förkovra dig inom Fastighetsutveckling? Collins Properties växer och står nu redo att välkomna en Fastighetsanalytiker till deras team i Centrala Stockholm. Detta är tjänsten för dig som har jobbat några år i fastighetsbranschen, gärna med projektledning inom bygg, och vill arbeta brett i en verksamhet som kännetecknas av korta beslutsvägar. Beskriver du sig själv som visionär vars önskan är att arbeta i en organisation där man på sikt får ta stort eget ansvar och vara en stor del av företagets fortsatta resa? Då kan detta mycket väl vara nästa steg i karriären för dig!

Information om uppdraget

Bild tagen från Collins Properties hemsida.

På Collins Properties kommer du att få en gedigen introduktion där du kommer få följa en av grundarna till bolaget. Collins Properties erbjuder sina medarbetare kompetensutveckling genom externa kurser och seminarier. I dagsläget är de fem anställda på Collins Properties. Du kommer således utgöra en stor del av gruppen där du förväntas att snabbt kunna komma in och bidra till såväl resultat som till gemenskapen. Vi kommer i denna rekryteringsprocess därför lägga stor vikt vid de personliga egenskaperna och dina tidigare erfarenheter.

Du erbjuds
 • Spännande arbetsuppgifter
 • Kompetenta kollegor
 • Enorma utvecklingsmöjligheter
Du kommer initialt att vara anställd som konsult genom oss på Academic Work men fungerar samarbetet bra med Collins Properties är det goda möjligheter till överrekrytering inom en snar framtid. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Som Fastighetsanalytiker hos Collins Properties kommer du att arbeta i en bred roll där du kommer få ta stort ansvar för en mängd olika delar inom fastighetsbranschen. Du kommer bland annat att arbeta med:
 • Olika former av analyser och värderingar tex lönsamhets-, transaktions- och marknadsanalys
 • Kalkylering i samband med fastighetsvärdering
 • Lönsamhetsanalys
 • Fastighetsvärdering
 • Budgeteringar
 • Delta på kommun- och bankmöten
Du rapporterar direkt till VD men tanken är att du på sikt självgående ska kunna driva ditt eget arbete och får även mandat till att göra det.

Vi söker dig som
 • Har minst 3 års arbetslivserfarenhet inom fastighetsvärdering, ekonomisk förvaltning eller analys, samt erfarenhet av projektledning inom byggbranschen.
 • Har en civilingenjörsexamen inom samhällsbyggnad med inriktning mot bygg- och fastighetsekonomi alternativt har annan motsvarande akademisk examen, exempelvis inom programmet Fastighet och Finans eller civilekonom med inriktning fastighetsekonomi.
 • Är intresserad av att fördjupa dina kunskaper inom analys och värdering med dina tidigare erfarenheter som grund.
 • Har goda datakunskaper i MS Office och speciellt i Excel eftersom det är ditt dagliga arbetsverktyg.
 • Behärskar svenska språket mycket väl i både tal och skrift.
 • Har B-körkort.
Collins Properties vill växa med sin personal och vill attrahera dig som ser dem som en långsiktig arbetsgivare. För att trivas och vara framgångsrik i rollen som Fastighetsanalytiker är du en noggrann person som är uppmärksam på detaljer och arbetar strukturerat för att leverera ett kvalitativt arbete. Genom ditt flexibla förhållningssätt har du även förmågan att anpassa dig efter olika situationer och förutsättningar i arbetet. Som person är du resultatinriktad och arbetar fokuserat för att uppnå önskat resultat. Du är en problemlösare av rang, vetgirig och tar egna initiativ för att ta reda på information.

Övrig information
 • Start: Omgående, med hänsyn till eventuell uppsägningstid. Provanställning kan komma att tillämpas.
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Centrala Stockholm
Rekryteringsprocessen hanteras av oss på Academic Work och Collins Properties önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Fastighet, Organisation & ledning, Chefsbefattningar
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Collins Properties startadeoch har sitt säte i Stockholm. Bolagets geograska marknader är Stockholm med omnejd. Collins Properties gör mer än förvaltar hus. I nära samarbete med staden arbetar vi för att skapa trygga platser och områden som människor vill bo i, arbeta i och besöka. Collins Properties bygger, utvecklar och förvaltar fastigheter främst i Stockholm.