Fakturaadministratör till Försäkringsgirot omgående t.o.m januari

Fakturaadministratör till Försäkringsgirot omgående t.o.m januari

Har du arbetat med administration av fakturor tidigare? Vi söker nu en person för ett kortare uppdrag med omgående start till Försäkringsgirot! Söker du en möjlighet att komma ut i arbete snabbt kan detta vara möjligheten för dig! Sök tjänsten redan idag då tjänsten förväntas tillsättas snabbt.

Information om uppdraget

Academic Work söker för Försäkringsgirots räkning en fakturaadministratör inom området fakturaservice. Teamet består av cirka 5 medarbetare och behöver en person för att avlasta höga volymer under cirka 1-3 månaders tid.

Försäkringsgirot erbjuder företag IT-system och konsulttjänster för samordning och kontroll av försäkringar och förmåner till deras anställda. Dina uppgifter kommer i denna roll vara att registrera och administrera personalförsäkringsfakturor för deras kunders räkning. Du kommer att få lära dig deras interna datorsystem COINS och arbeta i det. Du kommer sitta i lokaler mitt i City på Wallingatan.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och det är Försäkringsgirots önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Försäkringsgirot.

Arbetsuppgifter

Som administratör kommer du se till att de fakturor som Försäkringsgirot hanterar för sina kunders räkning registreras och administreras korrekt i systemet. Du kommer att ha kontakt med försäkringsbolag för att säkerhetsställa kvalitén i den registrerade informationen avseende försäkringspremier för kunders anställda.

Tjänsten passar dig som är kvalitetsorienterad, noggrann, uthållig och stresstålig. Du är lyhörd, självständig och drivande samt kan fullfölja uppdrag under eget ansvar. Att arbeta i grupp eller enskilt fungerar lika bra för dig och du har lätt att själv fokusera på din uppgift och leverera bästa resultat. Du har lätt för att ta till dig instruktioner samt är duktig på att skapa dig en överblick av vad som behöver göras, samtidigt som du är mån om att ge god kundservice i alla lägen.

Vi söker dig som
  • Har mycket goda kunskaper i svenska i tal och skrift
  • Har arbetat med administration av fakturor tidigare i någon form
  • Har goda kunskaper inom Excel och övriga Office-program
  • Kan arbeta heltid med start omgående t.o.m januari (ledigt på röda dagar)
Som person är du ordningsam och strukturerad och har lätt för att snabbt skapa dig en helhetsbild av vad som behöver göras. Du är också noggrann, analytisk och effektiv i ditt arbete. Då rollen innefattar både kontakt med kunder och de administrativa delar som tillhör ser vi att du är serviceminded och noggrann i allt du gör.

Övrig information
  • Start: Omgående
  • Omfattning: Heltid
  • Lön: Timbaserad månadslön
  • Placering: Wallingatan, Stockholm
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök via annan site nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Observera att denna ansökan sker via en extern site vilket gör att den inte kommer att synas under mina sidor på din profil.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se