Förvaltare till Täby Centrum!

Förvaltare till Täby Centrum!

"Trust our people, empower them to dare" med detta motto har ledningen hos Unibail-Rodamco-Westfield sammanfattat företagskulturen. Här är chansen för dig som vill ha det övergripande ansvaret för förvaltningen på ett utav Stockholms största köpcentrum där du erbjuds en fartfylld och föränderlig miljö med fokus på utveckling.

Information om uppdraget

Vill du vara en del av Unibail-Rodamco-Westfield?

Unibail-Rodamco-Westfield är ett kommersiellt fastighetsbolag som äger och driver några av de främsta köpcentrumanläggningarna i Norden såsom Täby Centrum, Mall of Scandinavia, Nacka Forum, Solna Centrum samt Fisketorvet i Köpenhamn och Jumbo i Helsingfors. De är ett prestationsorienterat företag som sätter höga mål tillsammans.

Academic Work söker en Förvaltare till Unibail-Rodamco-Westfield. I rollen som Förvaltare till Täby Centrum kommer du vara placerad på centrumledningskontoret och arbeta i nära dialog med framförallt centrumchefen. Täby Centrum har drygt 200 butiker och 34 restauranger. Du kommer ansvara för att ha löpande kontakt med både hyresgäster och leverantörer.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Unibail-Rodamco-Westfield. Alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.

Arbetsuppgifter

Du kommer till exempel att:
 • Tillsammans med centrumteamet ha kontakt med hyresgäster och besökare
 • Följa upp avtal och leverantörer
 • Äga och driva projekt
 • Ansvara för budget - både CAPEX och OPEX tillsammans med centrumchef
 • Hantera fakturaflöde och medverka aktivt vid kvartal- och årsbokslut
 • Ansvara för att dokumentation och administration för exempelvis myndighetsbesiktningar finns och att dessa utförs som de ska.
 • Övervaka och medverka vid hyresgästanpassningar i centrumet tillsammans med interna byggprojektledare
Tjänsten passar dig som har arbetat ett par år som förvaltare gärna inom kommersiella fastigheter och nu vill fortsätta utvecklas. Du bör ha en övergripande förståelse för fastigheter, fastighetsteknik, juridik, projektledning mm. Rollen som teknisk förvaltare på Täby Centrum är bred och varierande, så trivs du i en föränderlig miljö är det hit du ska söka dig!

Vi söker dig som
 • Har minst 2-3 års erfarenhet av ett arbete som förvaltare eller motsvarande, gärna inom kommersiella fastigheter
 • Har relevant eftergymnasial utbildning inom exempelvis inom fastighetsförvaltning eller annat relevant område
 • Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift, med hänsyn till de interna och externa kontaktytor du kommer att ha i rollen
 • Har tidigare erfarenhet av att arbeta i Officepaketet
Som person är du resultatinriktad och sätter upp mål för dig själv och andra i arbetet. Du löser problem på ett analytiskt, systematiskt och strukturerat sätt och bibehåller ditt lugn i stressade situationer. Rollen som Förvaltare ställer krav på att du själv driver ditt eget arbete framåt mot uppsatta mål och deadlines. I rollen kan du behöva prioritera om ditt arbete med kort varsel och det är därför av vikt att du är anpassningsbar och har förmågan att behålla ditt fokus i situationer där snabba beslut och prioriteringar behöver göras. För rollen är det även viktigt att du har hög social kompetens och en god samarbetsförmåga.

Övrig information
 • Start: Omgående, enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid, tillsvidare
 • Lön: Månadslön enligt överenskommelse
 • Placering: Täby Centrum
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Unibail-Rodamco-Westfield önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Olivia Unghammar.

Om oss

Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Unibail-Rodamco-Westfield är det ledande kommersiella fastighetsbolaget i Europa. Gruppen har ett klart fokus på högkvalitativa kommersiella fastigheter med tyngdpunkt på köpcentrum. Unibail-Rodamco-Westfield investerar och utvecklar aktivt sina tillgångar på attraktiva lägen över hela Europa. Gruppen är verksam i 11 länder i Europa och har cirka 2000 anställda. Unibail-Rodamco-Westfield äger och driver några av de främsta köpcentrumanläggningarna i Norden. Unibail-Rodamco-Westfield har blivit utsedd till en av de mest attraktiva arbetsgivarna i Sverige av Universum.