Försäkringshandläggare till specialistteam inom pensioner och pensionsflyttar till välkänt...

Försäkringshandläggare till specialistteam inom pensioner och pensionsflyttar till välkänt...

Det här är tjänsten för dig som vill komma in på ett företag med en varm och välkomnande kultur där man arbetar mycket tillsammans. För dig med erfarenhet som vill fortsätta utvecklas inom försäkringadministration är det här nästa steget att få möjlighet att arbeta i ett företag med goda utvecklingsmöjligheter.

Information om uppdraget

Academic Work söker för vår kunds räkning en försäkringshandläggare till deras team som arbetar med externa inflyttar. Vår kund är ett av Sveriges största försäkringsföretag och har ungefär två tusen medarbetare i hela landet. Enligt SIFO:s och Academic Works undersökning är vår kund med på topp 100 av de mest attraktiva arbetsgivarna hos målgruppen Young Professionals.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund.

Arbetsuppgifter

Som handläggare hos vår kund kommer du att arbeta på kontoret i centrala Stockholm tillsammans med ett team som samarbetar, lyssnar på varandra samt löser saker gemensamt.

I denna roll kommer du bland annat att handlägga kollektivavtalade tjänstepensioner och hantera utbetalningar, genomföra ändringar och uttag av pensioner samt avisera kunder. Du kommer exempelvis att få hantera samtal och mail från kollegor, kunder och rådgivare gällande utbetalningar och flytt av försäkringar och samtal kopplade från kundtjänsten.

Denna tjänst passar dig som trivs med att vara spindeln i nätet och vill komma in i försäkringsbranschen där det finns chans till förlängning förutsatt att alla parter är nöjda.

Vi söker dig som

Har tidigare erfarenhet från försäkringsbranschen, gärna inom pensioner

Flytande kunskaper i svenska då du kommer använda dig av språket dagligen i tjänsten

Har god datorvana och kunskaper inom Office

Det är mycket meriterande om du har arbetat med telefon som arbetsredskap tidigare.

Som person är du effektiv men noggrann, lyhörd samt flexibel då arbetsuppgifterna kan variera under arbetspassets gång och kräver att du har förmågan att kunna skifta fokus. Vi ser även att du är stresstålig och kan behålla lugnet under tighta deadlines.

Övrig information
  • Start: Omgående
  • Omfattning: Heltid
  • Placering: Gärdet
Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

Om oss

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bank, Finans & Försäkring, Försäkring
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se