Försäkringsförmedlare till Lendo på deltid

Försäkringsförmedlare till Lendo på deltid

Här är det perfekta extrajobbet för dig som är student och vill utvecklas inom finans och försäljning. Lendo söker nu försäkringsförmedlare med driv och engagemang som tillsammans med Lendo vill arbeta för deras fortsatta expansion. Lendo växer både i Sverige och globalt och du kommer att jobba tillsammans med ett sammansvetsat team av säljare som genomsyras av stark entreprenörsanda mitt i centrala Stockholm. Passar det här uppdraget in på dig? Sök redan idag då vi går igenom ansökningarna löpande och glöm inte att motivera varför just du passar för tjänsten!

Information om uppdraget

Academic Work söker nu försäkringsförmedlare till Lendo på deltid och som kan jobba två pass i veckan.

På Lendo arbetar du tillsammans med ett engagerat team på ungefär 20 säljare där alla är med och bidrar till att företaget framgångsrikt utvecklas och tillsammans jobbar mot gemensamma mål.

Det här är det perfekta extrajobbet för dig som vill ha personlig utveckling och fördjupad kunskap inom försäljning och finans. Som försäkringsförmedlare på Lendo får du en fast timlön men kan också påverka din egen lön med goda provisionsmöjligheter.

Lendo är Sveriges ledande låneförmedlare av privatlån och ingår i den globala mediekoncernen Schibsted Media Group. Lendo sitter tillsammans med andra bolag inom Schibsted i fräscha och stora lokaler i Stockholm city. Genom Lendos unika lösning med endast en kreditupplysning kan konsumenten söka lån hos flera banker samtidigt och därefter själv välja vilket låneerbjudande som passar bäst. Lendos oberoende förmedlingstjänst är för konsumenten kostnadsfri och varje månad får tusentals kunder hjälp till en bättre lånelösning.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Lendo. Uppdraget kommer att vara på deltid där du ska kunna jobba minst två pass i veckan. Arbetstiderna är förlagda mellan 16:00-20:00 måndag torsdag samt 10:00-14:00 lördag och söndag.

Arbetsuppgifter

I din roll som försäkringsförmedlare tar du kontakt med de kunder som har valt att gå vidare med ett lån. Du ger dem professionell rådgivning och hjälper dem att teckna försäkringar.
Uppdraget inleds med en gedigen utbildning inom försäkringsförmedling och försäljning för att du ska känna dig trygg i din roll och snabbt komma in i arbetet. Introduktionen kommer att vara två veckor lång där du jobbar halvdagar måndag-fredag i två veckor. Efter utbildningen kommer du självklart att erbjudas regelbunden coachning och utbildning från erfarna säljare och teamchefer.

Tjänsten passar dig som brinner för försäljning och vill utvecklas inom försäljning och finans.

Vi söker dig som

Vi söker dig som
 • Studerar idag på minst 50% gärna inom ekonomi eller försäljning
 • Har minst ett år kvar av dina studier
 • Tidigare erfarenhet av att jobba med försäljning eller kundservice via telefon
 • God kommunikativ förmåga i svenska i både tal och skrift
 • Goda kunskaper i engelska i tal
Det är meriterande om du tidigare har jobbat i en liknande roll mot försäkringar eller lån. Detta är dock inget krav då du kommer att få en bra introduktion av Lendos produkter och tjänster.

Som person är du en utpräglad lagspelare med ett positivt, ambitiöst och ansvarstagande förhållningssätt. Du gillar kundkontakt och framförallt andra personer. Du drivs av individuella utmaningar och tävlingar samtidigt som du gillar att jobba tillsammans med dina kollegor mot gemensamma mål.
Vidare har du mycket driv, höga ambitioner och skinn på näsan men även en stor portion ödmjukhet och trivs på en arbetsplats som präglas av laganda och gemenskap.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Du ska kunna jobba minst två pass i veckan. Vardagar är arbetstiderna mån-tors 16:00-20:00 samt helger 10:00-14:00
 • Placering: Centrala Stockholm
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och xxx önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sts03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN

När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

Om oss

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Academic Work är Sveriges andra största bemanningsföretag på tjänstemannasidan. Vi rekryterar och hyr ut akademiker som fortfarande studerar, eller som är i början av karriären - young professionals.

Academic Work startade år 1998 med tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Förutom i Sverige finns vi även i Norge, Finland, Danmark, Tyskland och Schweiz. Vi känner oss stolta över att vi har fått vara med i början av fler än 100 000 människors karriärer och på samma gång hjälpt våra kunder med lika många nya kollegor.

Besök oss på Academic Work (http://www.academicwork.se/) eller sociala medier:

https://www.linkedin.com/company-beta/162242/

https://www.facebook.com/AcademicWork

https://www.instagram.com/academicwork/

https://twitter.com/academicwork_se

https://www.youtube.com/user/AcademicWork