Försäkringsförmedlare på deltid till Lendo

Försäkringsförmedlare på deltid till Lendo

Lendo erbjuder en arbetsplats med högt i tak och välkomnande atmosfär. Lendo växer både i Sverige och globalt och du kommer som försäkringsförmedlare att jobba tillsammans med ett sammansvetsat team av säljare som genomsyras av stark entreprenörsanda och hög ambitionsnivå. Det här är ett perfekt uppdrag för dig som vill utvecklas inom försäljning på sidan av dina studier och har möjlighet att jobba minst två halvdagar i veckan.

Information om uppdraget

"Det bästa med att arbeta på Lendo är den fantastiska team-känslan där vi har högt i tak och hjälper varandra till utveckling." Så beskriver en medarbetare hur det är att jobba på företaget.

Academic Work söker nu försäkringsförmedlare till Lendo på deltid och som kan jobba två pass i veckan.

På Lendo arbetar du tillsammans med ett engagerat team på ungefär 20 säljare där alla är med och bidrar till att företaget framgångsrikt utvecklas och tillsammans jobbar mot gemensamma mål. Lendo erbjuder dig en chans att få bli en del av en arbetsplats med högt i tak och välkomnande atmosfär.

Det här är det perfekta extrajobbet för dig som vill ha personlig utveckling och fördjupad kunskap inom försäljning och finans. Som försäkringsförmedlare på Lendo får du en fast timlön men kan också påverka din egen lön med goda provisionsmöjligheter.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Lendo. Uppdraget kommer att vara på deltid där du ska kunna jobba minst två pass halvdagar i veckan.
Arbetstiderna är förlagda på vardagar och helger. Måndag-torsdag är arbetstiderna 16:00-20:00, fredagar klockan 13:00-17:00. Helg är arbetstiderna förlagda mellan 10:00-14:00.

Introduktionen är förlagd på dagtid så du ska i december ha möjlighet att under cirka två veckor kunna gå introduktion dagtid mellan 09:00-12:00.

Arbetsuppgifter

I din roll som försäkringsförmedlare tar du kontakt med de kunder som har valt att gå vidare med ett lån. Du ger dem professionell rådgivning och hjälper dem att teckna försäkringar. Uppdraget inleds med en gedigen utbildning inom försäkringsförmedling och försäljning för att du ska känna dig trygg i din roll och snabbt komma in i arbetet. Introduktionen kommer att vara två veckor lång där du jobbar halvdagar måndag-fredag i två veckor. Efter utbildningen kommer du självklart att erbjudas regelbunden coachning och utbildning från erfarna säljare och teamchefer.

Tjänsten passar dig som brinner för försäljning och vill utvecklas inom försäljning och finans.

Vi söker dig som

Vi söker dig som
  • Studerar idag på minst 50% gärna inom ekonomi eller försäljning vid universitet eller högskola
  • Har minst ett år kvar av dina studier
  • Tidigare erfarenhet av att jobba med försäljning eller kundservice via telefon
  • God kommunikativ förmåga i svenska i både tal och skrift
  • Goda kunskaper i engelska i tal
Det är meriterande om du tidigare har jobbat i en liknande roll mot försäkringar eller lån. Detta är dock inget krav då du kommer att få en bra introduktion av Lendos produkter och tjänster.

Som person är du en utpräglad lagspelare med ett positivt, ambitiöst och ansvarstagande förhållningssätt. Du gillar kundkontakt och framförallt andra personer. Du drivs av individuella utmaningar och tävlingar samtidigt som du gillar att jobba tillsammans med dina kollegor mot gemensamma mål. Vidare har du mycket driv, höga ambitioner och skinn på näsan men även en stor portion ödmjukhet och trivs på en arbetsplats som präglas av laganda och gemenskap.

Övrig information

Start: Februari

Omfattning: Du ska kunna jobba minst två pass i veckan.

Placering: Centrala Stockholm

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Lendos önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work

Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sts03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

Om oss

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Bank, Finans & Försäkring, Försäkring
Typ av anställning Deltid, Extrajobb, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lendo är Sveriges ledande låneförmedlare av privatlån och ingår i den globala mediekoncernen Schibsted Media Group. Lendo sitter tillsammans med andra bolag inom Schibsted i fräscha och stora lokaler i Stockholm city. Genom Lendos unika lösning med endast en kreditupplysning kan konsumenten söka lån hos flera banker samtidigt och därefter själv välja vilket låneerbjudande som passar bäst. Lendos oberoende förmedlingstjänst är för konsumenten kostnadsfri och varje månad får tusentals kunder hjälp till en bättre lånelösning.