Försäkringsadministratör till Falck

Försäkringsadministratör till Falck

Har du arbetat med administration i 1-2 år och söker nästa utmaning i arbetslivet? Har du dessutom ett intresse av försäkringar och mår bäst i en dynamisk roll där ingen dag är den andra lik? Falck söker en junior försäkringsadministratör och om du tror att det kan vara du så vill vi gärna få din ansökan direkt!

Information om uppdraget

Academic Work söker en försäkringsadministratör till Falck. Du kommer arbeta i en grupp som till största del består av skadereglerare där positivitet och flexibilitet är otroligt viktigt. Det händer mycket på Falck vilket skapar ett dynamiskt och föränderligt arbetsklimat, det skapar också stort utrymme för utveckling och variation.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Falck. Uppdraget kommer att vara på heltid till 31/8. Det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som försäkringsadministratör kommer du att arbeta inom Falcks bärgningsverksamhet med att attestera inkomna fakturor och i viss mån fakturera slutkund. På sikt finns goda möjligheter att utvecklas i rollen och lära dig nya arbetsuppgifter.

Du kommer till exempel att:
 • Kontrollera fakturor och göra justeringar vid behov
 • Ha kontakt med leverantörer via mail och till viss del telefon
 • Påminnelsehantering
 • Intern kontakt med ekonomiavdelningen
Tjänsten passar dig som har ett intresse för fordon och försäkringar. Vi tror att du är i början av din karriär och vill utvecklas i en administrativ. Här får du chansen att arbeta på ett företag som satsar på dig och din utveckling!

Vi söker dig som
 • Har som lägst avslutad gymnasieexamen
 • 1-2 års erfarenhet av administrativt arbete, förslagsvis från kundtjänst, reception eller som administratör. Vi ser gärna att du har vana av att arbeta med telefon som arbetsverktyg
 • Talar och skriver flytande svenska och engelska då du kommer använda dig av dessa språk dagligen. Om du kan ytterligare språk kommer du ha stor nytta av det i tjänsten.
 • God kännedom eller intresse av försäkringar och bilar
Som person är du prestigeelös och ansvarstagande, då rollen ställer krav på att du hugger i där det behövs och tar initiativ till både arbetsuppgifter och att hjälpa till. Vi ser även att du är noggrann och kvalitetsmedveten i ditt arbete och eftersom positivitet är viktigt i teamet utgår vi från att du går till jobbet med rätt inställning och sprider energi till dina kollegor!

Övrig information
 • Start: omgående
 • Omfattning: konsultuppdrag på heltid med start omgående fram till 31/8
 • Placering: Lidingö, Stockholm
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och xx önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Om du har ett satt slutdatum för ansökningsprocessen, tänk på att du inte får stänga annonsen tidigare och att alla ansökningar måste gås igenom.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på skrivteammailen@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN

När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

Om oss

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Bank, Finans & Försäkring, Försäkring
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se