Färgsprakande företag söker stjärnor inom service mellan april-september!

Färgsprakande företag söker stjärnor inom service mellan april-september!

Ett stenkast från Gullmarsplan, just intill vattnet vid vackra Hammarby Sjöstad har internationella färgtillverkaren Tikkurila sitt nyrenoverade huvudkontor, där bland annat Kundcenterteamet arbetar. Vi söker dig som vill spendera dagarna på ett trivsamt och färgsprakande företag vars kultur präglas av glädje, engagemang och högt i tak. Academic Work har sedan lång tid tillbaka ett gediget samarbete med Tikkurila, med konsulter som exempelvis uttryckt att Det är den bästa arbetsplats jag haft!.

Information om uppdraget

Academic Work söker för Tikkurilas räkning engagerade personer som kan stötta upp deras kundcenter på heltid under högsäsong och semestertider. Uppdragsperioden är april-september och arbetstiderna är förlagda på kontorstider (de har lyxen att sluta tidigt på fredagar). I och med att sommaren innebär högsäsong samt semestertider för ordinarie personal förutsätter vi att du är tillgänglig under aktuell period.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Tikkurilas önskemål är därför att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer att vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Tikkurila.

Du erbjuds
 • En engagerad chef på Tikkurila som är mycket mån om att personalen ska trivas
 • Upplärning och samarbete av kompetenta, härliga kollegor
 • Tillgång till vår konsultportal Benify (där du hittar friskvårdsbidrag, erbjudanden och andra förmåner)
 • En engagerad konsultchef hos Sveriges största bemanningsföretag inom tjönstemannasektorn, som kommer fokusera på att du ska må bra på jobbet och hjälpa dig vidare i karriären efter avslutat uppdrag
Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om [vårt konsulterbjudande]( Heltid: https://www2.academicwork.se/jobbsokande/konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

I rollen som kundcentermedarbetare kommer du att
 • Besvara kundärenden över telefon och mail
 • Lägga och administrera orders i företagets orderhanteringssystem
 • Följa upp leveranser och vara behjälplig vid returärenden
Vi söker dig som

För att bli aktuell för denna tjänst ser vi att du har erfarenhet av administration och service; gärna via tidigare arbete inom kundservice eller liknande.
Det är mycket meriterande om du arbetat med orderadministration (gärna i Microsoft AX då det är det system som Tikkurila använder).

Som person är du:
 • Professionell i din kommunikation och obehindrade kunskaper i svenska - verbalt och i skrift.
 • Problemlösande
 • Strukturerad
 • Självgående
 • Snabblärd - då du eventuellt kommer att behöva sätta dig in i en helt ny bransch
 • Stresstålig
Övrig information
 • Start: 1 april
 • Omfattning: Heltid fram till september
 • Placering: Hammarby Sjöstad (Hållplats Mårtensdal - en station med tvärbanan från Gullmarsplan)
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Tikkurilas önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Kundservice
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se