Fälttekniker med intresse för IT och Teknik till Fujitsu

Fälttekniker med intresse för IT och Teknik till Fujitsu

Har du ett stort intresse för It eller teknik och brinner för service? På Fujitsu får du i en kombinerad roll chansen till erfarenhet inom branschen samtidigt som du är ansiktet utåt för företaget.

Uppdraget pågår under tre veckors tid med start den 16e januari. Perfekt för att fylla på kassan efter jul och få värdefull erfarenhet till ditt CV!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Fujitsus räkning flera fälttekniker till deras nya projekt i Stockholm Stad, där de ansvarar för utrullning av nya datorer till samtliga skolor och förskolor i Stockholm Stad.

Du kommer att jobba heltid under tre veckor tid, start den 16/1 till 6/2.

Du kommer tillsammans med andra fälttekniker och teamledare ansvara för utrullningen och support av de nya datorer och då behovet ser olika ut på skolorna kommer du att vara stationerad där det behövs. Här blir du en del av en engagerad och rolig miljö, där du får erfarenhet inom it och teknik.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Fujitsu för ett kortare uppdrag.

Arbetsuppgifter

Som fälttekniker kommer du arbeta med att installera datorer och agera support inom enklare it och teknikfrågor på skolor och förskolor. Arbetet sker i team och du kommer ha ett nära samarbete med de övriga i teamet men också ha nära kontakt med elever, lärare och andra som berörs på skolorna.

Du kommer till exempel att:
  • Installera datorer
  • Agera IT och tekniksupport
  • Lageruppföljning
Tjänsten passar dig med ett genuint intresse för teknik och it och trivs i en social miljö där du får användning för dina kunskaper i en serviceinriktad roll. Här får du möjligheter att visa framfötterna hos en stor aktör på marknaden och få erfarenhet för framtida karriär.

Vi söker dig som
  • Kan jobba 16/1 till 6/2
  • Har en avslutad gymnasieexamen
  • Har tidigare erfarenhet inom it och/eller teknik
  • Kommunicerar obehindrat på svenska och engelska i tal och skrift
Det är meriterande om du tidigare har arbetat inom service och har körkort med tillgång till egen bil.

Som person är du social, noggrann och flexibel. En självklarhet är att du är serviceminded och prestigelös i ditt arbete då du kommer behöver rycka in där du behövs. För att lyckas i rollen har du även en god samarbetsförmåga då du kommer arbetar nära kollegor och kunder.

Start: Omgående

Omfattning: Heltid

Placering: Stockholm

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Fujitsus önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sts02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

Om oss

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Deltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Academic Work är Sveriges andra största bemanningsföretag på tjänstemannasidan. Vi rekryterar och hyr ut akademiker som fortfarande studerar, eller som är i början av karriären - young professionals.

Academic Work startade år 1998 med tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Förutom i Sverige finns vi även i Norge, Finland, Danmark, Tyskland och Schweiz. Vi känner oss stolta över att vi har fått vara med i början av fler än 100 000 människors karriärer och på samma gång hjälpt våra kunder med lika många nya kollegor.

Besök oss på Academic Work (http://www.academicwork.se/) eller sociala medier:

https://www.linkedin.com/company-beta/162242/

https://www.facebook.com/AcademicWork

https://www.instagram.com/academicwork/

https://twitter.com/academicwork_se

https://www.youtube.com/user/AcademicWork