Extrajobb som utvecklare med start efter sommaren

Extrajobb som utvecklare med start efter sommaren

Q enter söker dig som är student och som vill arbeta som utvecklare på deltid med start efter sommaren. Är du grym på JavaScript, gillar att arbeta självständigt och kan arbeta en till två dagar i veckan, då har du nu chansen att kickstarta din karriär!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Q enters räkning en student som har ett stort intresse för programmering och har grundläggande kunskaper i JavaScript och Node.JS. Q enter arbetar med voteringssystem och debattstöd till kommuner och landsting. Henrik, som är en av grundarna till Q enter, arbetar idag med backendutveckling och vill få stöttning i frontend. De arbetar med komplexa system där man ser resultat på direkten. Här får du möjligheten att utveckla dina färdigheter samt lära dig nya tekniker.

Uppdraget är perfekt för dig som vill ha ett meriterande extrajobb vid sidan av studierna. Arbetet är mycket flexibelt och du har möjlighet att anpassa vilka dagar du ska arbeta beroende på hur ditt schema ser ut samt varifrån du vill arbeta. Henrik kommer att ge dig en introduktion och genomgång innan du kommer att arbeta på egen hand.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer att vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Q enter. Uppdraget kommer att vara på deltid med start efter sommaren och sträcka sig fram till årsskiftet. Det finns möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter
 • Främst arbeta med JavaScript och Node.JS
 • På egen hand designa lösningar efter din egen erfarenhet
 • Koda och testa voteringssystem och gränssnitt
Det finns möjlighet att arbeta från kontoret i Sollentuna alternativt hemifrån eller vart det passar för just dig - det viktiga är att leverera och trivas med arbetsuppgifterna!

Vi söker dig som
 • Är student och läser en eftergymnasial utbildning
 • Har grundläggande kunskaper i JavaScript och Node.JS
 • Har goda kunskaper i svenska, då detta krävs för intern kommunikation
 • Har ett stort intresse för programmering och kan motivera detta i din ansökan
 • Som person är du självständig, stresstålig och initiativtagande
Det är meriterande om du även har erfarenheter av de miljöer Q enter tillämpar i backend, vilket är C# och SQL.

Övrig information
 • Start: I slutet av augusti
 • Omfattning: 1-2 dagar i veckan
 • Placering: Stockholm, Sollentuna
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Q enters önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sts04@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se