Extrajobb som projektassistent hos Visma Enterprise!

Extrajobb som projektassistent hos Visma Enterprise!

Är du i sluttampen av studierna och söker ett extrajobb under sista terminen? Trivs du i en roll där du får vara kommunikativ och serviceminded? Om du dessutom är tillgänglig omgående och under hela höstterminen kan du vara den vi söker för rollen som projektassistent till Visma Enterprise!

Information om uppdraget

Academic Work söker tre projektassistenter på deltid till Visma Enterprise. Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Visma Enterprise. Uppdraget kommer att vara på deltid och sträcka sig fram till mitten av december.

Arbetsuppgifter

Som projektassistent kommer du stötta upp i Vismas projekt där de ska migrera kunder till ett nytt system.

Du kommer till exempel att:
 • Ringa upp kunder för att informera om att de kommer att migreras till ett nytt Datacenter
 • Vid samtalet stämma av att de kunduppgifter som finns i Vismas CRM-system har rätt kontaktperson och mailadresser
 • Vid eventuella frågor från kunder hänvisas vidare till projektledning
 • Vid de olika migreringstillfällena kontaktas kunderna igen via mail, ca 1 vecka innan
Tjänsten passar dig som trivs i en administrativ roll där du får vara kommunikativ och ge service till kunder.

Vi söker dig som
 • Studerar på eftergymnasial nivå och tar examen tidigast januari 2019
 • Har mycket goda kunskaper i svenska, i både tal och skrift
 • Trivs i en roll med mycket kundkontakt över telefon och mail
Det är meriterande om du

* Har tidigare erfarenhet från en liknande roll

Som person är du kommunikativ och serviceminded. Du är även noggrann och har en god struktur i ditt arbete. Vidare tar du ett stort ansvar för ditt eget arbete och du har en god förmåga att arbeta självständigt.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Deltid, ca 2 dagar/vecka
 • Placering: Lindhagensgatan, Stockholm
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Visma Enterprises önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Kundservice
Typ av anställning Deltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Visma Enterprise AB skapar möjligheter för en digital offentlig och privat sektor i världsklass.
De erbjuder lösningar som automatiserar lön-, HR- och ekonomiprocesser. Med kompetens, innovation och pålitlighet effektiviserar Visma Enterprise svensk offentlig sektor och stärker svenska företag och organisationers konkurrenskraft. De har stort fokus på sina värderingar: Respekt, pålitlighet, innovation, kompetens och laganda.