Extrajobb som marknadsundersökare

Extrajobb som marknadsundersökare

Letar du efter ett flexibelt extrajobb vid sidan av studierna, se hit! Som kundundersökare erbjuds du möjligheten att bidra till företagets framväxt samtidigt som du drygar ut studentkassan. Få värdefull erfarenhet på ett välkänt företag, där du lär dig om relationer och kundupplevelser!

Information om uppdraget

Vår kund arbetar med att göra det enklare för människor att fungera ihop genom att erbjuda små underverk. Företaget brinner för att ge sina kunder smakrika lösningar och professionell service genom att erbjuda kaffe, mat och dryck till arbetsplatser över hela Sverige. Här kommer du till en arbetsplats där nya tankar uppstår, människor når varandra och arbetslivet får liv. Det här är ett deltidsjobb med goda möjligheter till förlängning.

Du erbjuds
  • En gedigen upplärning av kompetenta kollegor
  • Möjligheten att arbeta hemifrån efter upplärning
Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Ditt arbete kommer innebära att kartlägga hur företagets befintliga kunder ser på företaget idag och framtiden. Du kommer att få tillgång till färdiga kundregister där din uppgift kommer vara att ringa och samla in kvalitativ data utifrån färdiga frågeformulär.

Vi söker dig som
  • Studerar i en takt om minst 50% på universitet eller högskola
  • Har goda kunskaper i svenska både i tal och skrift
  • Har ett flexibelt schema
  • Kan arbeta ca 10-12 timmar i veckan
  • Kan arbeta minst en dag i veckan på kontoret i Solna
Meriterande

* Tidigare erfarenhet av kundundersökningar

För att lyckas i rollen är du som person uppmärksam och tillmötesgående i kunddialog. Du har ett stort intresse för att hjälpa andra och sätter alltid kunden i fokus. Du har god känsla för service och levererar alltid ett gott bemötande gentemot kunder. Vidare är du kommunikativ i tal och skrift, detta då du kommer att bemöta kunder både över telefon och mail.

Övrig information
  • Start: 2022-08-15
  • Omfattning: Deltid t.o.m. 2022-12-31.
  • Placering: Solna Strand, Stockholm
Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Marknadsföring, PR & Kommunikation
Typ av anställning Deltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (58 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se