Extrajobb som kundservicemedarbetare via chatt & sociala medier till Tom Hope

Extrajobb som kundservicemedarbetare via chatt & sociala medier till Tom Hope

Är du studerande och söker nu ett flexibelt extrajobb där du får jobba administrativt och serviceinriktat? Vill du ta dig an en roll på ett bolag som är ett av världens snabbast växande varumärken inom mode? Om du dessutom är tillgänglig för att börja omgående och kan jobba 2 dagar i veckan kan du vara den vi söker för tjänsten som kundservicemedarbetare till Tom Hope!

Information om uppdraget

Academic Work söker nu tillsammans med Tom Hope fem kundservicemedarbetare på deltid. Tom Hope arbetar med försäljning av accessoarer och har vuxit rekordsnabbt sedan deras start 2014. På kontoret på Norrlandsgatan jobbar drygt 20 personer och du blir en del av ett team som är fyra personer i dagsläget.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Tom Hope. Uppdraget kommer att vara på deltid med start omgående och sträcka sig långsiktigt framåt.

Arbetsuppgifter

Som kundservicemedarbetare hos Tom Hope kommer du att hantera ärenden via mail, chatt och sociala medier. Du sköter således all kommunikation med kunderna digitalt och det kan vara frågor kopplade till var kundens order befinner sig/ priser eller var man kan köpa företagets produkter. Kunderna tar kontakt på alla möjliga språk och därför får du i rollen dels använda dig av Google Translate men även ta hjälp av instruktioner och mallar som teamet hos Tom Hope har skapat.

Tjänsten passar dig som trivs i en roll där du får bidra till att ge förstklassig service till ett företags kunder. Vidare passar den dig som vill komma in på ett bolag som har en spännande resa framför sig.

Vi söker dig som
 • Studerar på eftergymnasial nivå och tar examen tidigast i juni 2019
 • Har mycket goda kunskaper i engelska, i tal och skrift
 • Trivs med att arbeta administrativt och serviceinriktat
Det är meriterande om du
 • Har tidigare erfarenhet från en liknande roll inom kundservice
 • Har tidigare erfarenhet av Zendesk
Som person är du serviceinriktad och du vill alltid ge bästa möjliga upplevelse till dina kunder. Vidare är du social och positiv och du tar ett stort eget ansvar i ditt arbete. Du är även strukturerad och kommunikativ.

Övrig information
 • Start: Omgående, v 46/47. Under Black Friday (23/11) kommer Tom Hope att ha ett stort behov och därför behöver du ha möjlighet till introduktion ca 1 vecka innan detta.
 • Omfattning: Deltid, 2 dagar/ vecka. Det kommer främst att vara vardagar men det kan även bli aktuellt med helger. Du behöver därför ha möjlighet att arbeta både vardagar och helger.
 • Arbetstider: 8-17 / 9-18
 • Placering: Norrlandsgatan, Stockholm
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Tom Hopes önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Deltid, Extrajobb, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Tom Hope har funnits sedan 2014 och är nu ett av världens snabbast växande varumärken inom mode. Ursprungstanken var att skapa en perfekt accessoar för både män och kvinnor. Idag har Tom Hopes armband blivit en global succé och har sålts till över 120 länder. Tom Hope befinner sig nu i en stark tillväxtfas och vi söker därför dig som vill vara med på denna resa.