Extrajobb som koordinerande administratör!

Extrajobb som koordinerande administratör!

Är du studerande och på jakt efter ett administrativt extrajobb? Passar det dig perfekt att arbeta halvdagar där du tillsammans med en kollega lägger upp schemat? Om du dessutom är tillgänglig omgående kan du vara den vi söker för rollen som koordinerande administratör till Arcus!

Information om uppdraget

Academic Work söker två koordinerande administratörer på deltid till Arcus. Arcus har sitt kontor på Regeringsgatan och här möts du av ett tiotal kollegor.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Arcus. Uppdraget kommer att vara på deltid och till en början sträcka sig ett år framåt. Det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som koordinerande administratör kommer du att stötta upp kollegorna på Arcus med diverse administrativa uppgifter. I rollen arbetar du främst i affärssystemet Navision och Excel.

Du kommer till exempel att:
 • Stötta upp med administrationen kring Arcus försäljning, såsom offerter och avtal
 • Korrekturläsa offerter
 • Strukturera upp i företagets interna system
 • Besvara frågor via telefon och mail
Det kan även bli aktuellt att förbereda olika presentationer och möten på kontoret.

Tjänsten passar dig som trivs i en administrativ roll där du får stötta upp dina kollegor i deras dagliga arbete.

Vi söker dig som
 • Studerar på eftergymnasial nivå och har minst 1 år kvar av dina studier
 • Har möjlighet att arbeta 2-3 halvdagar i veckan
 • Har goda kunskaper i Excel så att du känner dig trygg med att hantera större datamängder i detta program
 • Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift
Det är meriterande om du
 • Har tidigare arbetslivserfarenhet från en liknande roll/ en administrativ roll
 • Studerar en utbildning inom media- och kommunikation eller liknande då det kan bli aktuellt att stötta upp inom vissa delar kopplade till bolagets marknadsföring
Som person är du noggrann och du har en god struktur i ditt arbete. Vidare är du serviceminded och du har en bra förmåga att samarbeta med andra. Du är även kommunikativ och ansvarstagande.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Deltid, 2-3 halvdagar/vecka
 • Placering: Regeringsgatan, Stockholm
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Arcus önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Deltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Arcus Sweden AB grundades 2002 och är ett av de ledande varumärkesföretagen för alkoholhaltiga drycker i Sverige. De arbetar både med eget varumärke och agenturverksamhet. I Sverige arbetar ett tiotal personer vilka du kommer att stötta upp i rollen som koordinerande administratör.