Extrajobb som administrativ assistent till Symetri Collaboration

Extrajobb som administrativ assistent till Symetri Collaboration

Studerar du en eftergymnasial utbildning inom Ekonomi eller Marknad i dagsläget och söker ett extrajobb vid sidan av studierna? Trivs du med att arbeta administrativt och lockas av att få ta dig an en helt ny roll där du får vara med och bygga och utveckla denna framåt? Då kan du vara den vi söker för rollen som administrativ assistent på deltid till Symetri Collaboration!

Information om uppdraget

Academic Work söker en administrativ assistent på deltid till Symetri Collaboration. I rollen kommer du att arbeta 2-3 halvdagar i veckan och du kommer att stötta upp dina kollegor med diverse administrativa uppgifter. Symetri Collaboration är en del av koncernen Addnode Group och har sitt kontor vid Medborgarplatsen på Södermalm. Rollen som administrativ assistent är ny på bolaget så du kommer att få vara med och bygga och utveckla denna.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Symetri Collaboration. Uppdraget kommer att vara på deltid och i första hand sträcka sig ett år framåt. Det finns möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som administrativ assistent kommer du att stötta upp dina kollegor hos Symetri Collaboration med olika administrativa arbetsuppgifter.

Du kommer till exempel att:
 • Hantera avtal och lägga upp dessa i Visma
 • Ta emot information från bolagets säljare och uppdragsansvariga och säkerställa att allt ser rätt ut i avtalen inför fakturering
 • Hjälpa till med enklare administration inför fakturering
 • Beställa in material till kontoret
Eftersom detta är en ny roll på kontoret kommer andra administrativa uppgifter att tillkomma och du får även chansen att själv komma med förslag och idéer i ditt arbete.
Runt årsskiftet kan det även bli aktuellt att stötta upp marknadsavdelningen med att förvalta hemsidan, skapa material inför kampanjer och hantera annonsering mm.

Tjänsten passar dig som trivs med administrativa arbetsuppgifter och som tycker att det känns spännande att få ta sig an och utveckla en ny roll.

Vi söker dig som
 • Studerar på eftergymnasial nivå och har minst 1 år kvar av studierna, med fördel studerar du en utbildning inom Ekonomi/Marknad eller liknande
 • Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift
Det är meriterande om du
 • Har goda kunskaper i Visma och/eller Wordpress
 • Har tidigare erfarenhet från en liknande roll
Som person är du noggrann och du tar ett stort ansvar för ditt eget arbete. Du är serviceinriktad och bra på att ta egna initiativ. Vidare är du självgående i ditt arbete men du har även en god förmåga att samarbeta med andra.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Deltid, 2-3 halvdagar/vecka
 • Placering: Södermalm, Stockholm
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Symetri Collaborations önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Assistent
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Symetri Collaboration AB tillhör koncenren Addnode Group. De utvecklar och levererar samarbetslösningar för olika projekt inom bland annat bygg och teknik. Tack vare en gedigen branschkunskap bidrar de till effektiva arbetsprocesser och lönsamhet för sina kunder.