Extrajobb som Sales Assistant till teknikföretag

Extrajobb som Sales Assistant till teknikföretag

Är du student och på jakt efter ett kundfokuserat extrajobb? Till ett företag som tillhandahåller maskiner till industri och kommunala verksamheter söker vi nu en Sales Assistant på deltid. För dig som är tekniskt intresserad och som tycker om att skapa relationer med kunder är detta en perfekt möjlighet!

Information om uppdraget

Till ett teknikföretag söker vi nu dig som vill vara med och starta igång en ny roll. Företaget har sitt kontor i Arlandastad och här välkomnas du av 6 kollegor.

Uppdraget kommer att starta omgående och det är långsiktigt vid sidan av dina studier. Du kommer att vara anställd hos Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund. Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Som Sales Assistant kommer du att ta dig an en ny roll där ditt fokus främst är på befintliga kunder.

Du kommer bland annat arbeta med att:
  • Kontakta befintliga kunder för att sälja in reservdelar, service och renoveringar
  • Lägga ordrar samt skapa offerter
  • Identifiera ansvariga kontakter hos företagets kunder
Vi söker dig som
  • Är student på eftergymnasial nivå och tar examen tidigast juni 2021
  • Har tidigare arbetslivserfarenhet, med fördel från en kundfokuserad roll inom service/försäljning
  • Har ett tekniskt intresse
Som person är du affärsmässig och du är bra på att driva ditt arbete framåt. Du är ansvarstagande och relationsskapande.

Övrig information
  • Start: Omgående
  • Omfattning: Deltid, 2 dagar/vecka
  • Placering: Arlandastad
  • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Deltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (58 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se