Expert inom bokföring och SAP till ett globalt modebolag

Expert inom bokföring och SAP till ett globalt modebolag

Har du erfarenhet av bokföring och SAP? Är du en strukturerad och kommunikativ person som gärna driver utvecklingen av olika rutiner kopplade till bokföring? Nu behöver detta globala svenska modebolag stöttning på deras Finance & Accounting Solutions avdelning. På denna avdelning drivs olika projekt på en global nivå för att ständigt förbättra de befintliga rutinerna kopplat till bolagets bokföring. Låter detta som ett team som du vill bli en del av? Ansök då tjänsten direkt, då vi arbetar med löpande urval.

Information om uppdraget

På avdelningen Finance & Accounting Solutions så drivs det ett flertal projekt bland annat inom implementeringen av en ny SAP plattform. De är ett gäng ambitiösa revisorer, controllers, redovisningsassistenter och löneadministratörer som älskar affärer. Här drivs frågor som rör problem och åtgärder av de befintliga rutiner och system som används för bokföringen på en internationell nivå. De har således en nära kontakt med IT och med dem som arbetar operativt med bokföringen ute i verksamheten. Nu är avdelning ute efter flera medarbetar till Business Expert positionen, det här är en tjänst för dig med gedigen erfarenhet av bokföring och SAP och dig som trivs med att driva denna sorts utveckling framåt. Uppdraget kommer till en början sträcka sig under 6 månader.

Du erbjuds

Möjligheten att arbeta i en utvecklande roll där du kommer få möjligheten att bidra med dina idéer och utvecklingsförslag

Möjligheten att använda dina kunskaper inom bokföring i en roll där du får vara med och driva utvecklingen av bokföring på en global nivå

Möjligheten att arbeta i ett globalt bolag på en internationell nivå med bas i Stockholm

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna i den här rollen kommer att variera. Du kommer göra alltifrån att lära upp superusers i SAP till att driva olika initiativ inom SAP med IT avdelning. Du kan få in ett ärende där du med din bakgrund inom bokföring identifierar orsaken och en möjlig lösning, varpå du driver vidare frågan internt med rätt personer för att implementera lösningen. Du förväntas också komma med egna idéer och initiativ. I teamet finns mycket kompetens att tillgå och det kommer finnas möjlighet att få stöttning av dina kollegor för att driva frågorna framåt.

Vi söker dig som

Du har 3-8 års erfarenhet av bokföring

Du har goda kunskaper i SAP

Du har goda kunskaper i engelska i såväl tal och skrift då detta är koncernspråket och du kommer ha många internationella kollegor

Det är meriterande för den här tjänsten om du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter

Som person är du:

Självgående

Uthållig

Orädd

Kommunikativ

Initiativtagande

Vi kommer i den här processen lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och din bakgrund inom bokföring och SAP. Vi ser därför att du i din ansökan tydligt motiverar till denna tjänsten, och lyfter fram hur du anser att dina erfarenheter matchar den här tjänsten.

Övrig information
  • Start: Omgående
  • Omfattning: kontorstider, 6 månader
  • Placering: Marievik
  • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och företagets önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mer information kring bolaget kommer att ges senare i processen.