Executive trainee till Addnode Group

Executive trainee till Addnode Group

Vill du arbeta i en stöttande roll till koncernledningen i ett snabbväxande, börsnoterat bolag? Som Executive Trainee på Addnode Group får du en unik inblick i hur det är att arbeta i en koncernledning och styra ett internationellt bolag. Du kommer att arbeta nära bolagets VD och CFO med både det operativa och strategiska arbetet. Koncernen har en decentraliserad styrmodell och kulturen präglas av entreprenörsanda. Addnode Group söker nu dig som på ett entusiastiskt sätt vill bidra till bolagets fortsatta resa samt till den drivna arbetskulturen.

Information om uppdraget

Addnode Group är ett snabbt växande företag som förvärvar, driver och utvecklar kunskapsledande bolag som digitaliserar samhället. Dotterbolagen är organiserade i tre divisioner och alla med ett gemensamt mål att bygga ett mer hållbart samhälle genom digital innovation i nära samverkan med kunderna.

I den varierande och lärorika rollen som Executive Trainee hos Addnode Group kommer du att arbeta tillsammans med koncernledningen. Du kommer att kunna skapa professionella relationer genom den dagliga kontakten samt stöttningen i deras arbetsuppgifter. Utöver det administrativa och förberedande arbetet med koncernledningens uppgifter inkluderar rollen även uppgifter med fokus på hållbarhet, bland annat kommunikation, datainsamling och analys av nya regelverk inom området.

Vi ser att du är en orädd person med hög integritet och analytisk förmåga. Företaget genomsyras av en positiv och motiverande entreprenörsanda, där alla anstränger sig och tar ansvar för att påverka det egna samt gemensamma arbetet. Tanken är att du arbetar i den här rollen 1-2 år och därefter går vidare till en annan roll inom koncernen.

Arbetsuppgifter
 • Arbeta med dagliga operativa- och strategiska uppgifter
 • Ta fram material och göra presentationer inför möten och dokumentera möten
 • Planera och koordinera olika projekt och aktiviteter
 • Vara delaktig i bolagets hållbarhetsarbete
 • Arbeta med kommunikation och marknadsföring genom att skriva texter och uppdatera olika interna och externa plattformar
 • Samarbeta med finansteamet och göra sammanställningar och analyser
 • Stötta koncernledningen med diverse administration
Vi söker dig som
 • Har en akademisk examen inom ekonomi, juridik eller motsvarande
 • Har ett par års arbetslivserfarenhet vid sidan av studier eller efter studier
 • Besitter mycket goda kunskaper i svenska och engelska
 • Har mycket god skriftlig och kommunikativ förmåga
 • Är intresserad av layout och design
Meriterande
 • Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
 • Erfarenhet av projektledning
 • Studier i marknadsföring och/eller kommunikation
I denna rekrytering kommer vi att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Som person tycker du om att samarbeta och vara knytpunkt till många kontakter. Du kommer ha flera olika arbetsuppgifter på gång samtidigt vilket ställer krav på att du har en god struktur i ditt arbete och planerar och organiserar ditt arbete på ett effektivt sätt. Du tar ett stort självständigt ansvar för dina arbetsuppgifter och driver dina ansvarsområden framåt. Du har förmåga att lägga ner tid, energi och engagemang och arbetar fokuserat för att uppnå önskat resultat. Som person utstrålar du också en trygghet och stabilitet och har förmåga till självinsikt. Du ser lösningar framför problem och tar dig an dessa med ett flexibelt förhållningssätt.

Övrig information
 • Start: augusti/september 2022
 • Omfattning: heltid
 • Placering: Stockholm, Hudiksvallsgatan
Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt.

I rekryteringsprocessen använder vi oss av arbetspsykologiska tester som ett steg i urvalet.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Administration, Assistent
Typ av anställning Heltid, Trainee
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Addnode Group förvärvar, driver och utvecklar entreprenörsdrivna bolag som tillhandahåller programvaror och digitala tjänster till marknader där vi har, eller kan ta, en ledande position. Koncernen har 2 300 medarbetare i Sverige, Storbritannien, Tyskland, Australien, Danmark, Finland, Frankrike, Indien, Irland, Japan, Kanada, Litauen, Nederländerna, Norge, Polen, Serbien, Slovakien, USA och Österrike. 2021 uppgick nettoomsättningen till 4,1 miljarder SEK. Addnode Groups B-aktie är noterad på Nasdaq Stockholm. För mer information, vänligen besök: addnodegroup