Executive assistant till världsledande spelutvecklingsföretag

Executive assistant till världsledande spelutvecklingsföretag

Är du en strukturerad, självgående och iniativtagande person? Då är detta rollen för dig! Vi söker nu en executive assistant till ett världsledande spelutvecklingsföretag. Du kommer i rollen arbeta med att stötta ledarteamet i Stockholm. Låter detta spännande? Välkommen in med din ansökan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker en person för rollen som Executive assistant till ett världsledande spelutvecklingsföretag. Företaget utvecklar spel med ett starkt communityfokus och har flera välkända spel i sin katalog. Du kommer att arbeta tätt med företagets Facility Manager. Vi söker en erfaren och entusiastisk Executive assistant för att stödja ledarteamet och företagets växande studio.

Om du trivs i en fartfylld dynamisk arbetsmiljö och har en stark vilja att vara en del av något stort och göra skillnad i världen, så hör vi gärna av dig! Tjänsten är i Stockholm med hybridarbetsmöjligheter.

Du erbjuds

* Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter
 • Proaktivt hantera komplexa kalendrar över flera tidszoner
 • Koordinera teamevenemang och/eller bredare teamgemensamma event i samarbete med administratörer
 • Arrangera inhemsk och internationell reselogistik, reseförberedelser och kostnadsrapportering
 • Schemaläggning av möten, ordna teknik, förfriskningar, sittplatser och protokollföra vid behov
 • Koordinera utrymmesplanering och interna kontorsflyttningar för teamet
 • Vissa resor kan uppkomma
Vi söker dig som
 • Har du kunskaper i Microsoft Office-applikationer krävs (dvs. Outlook, Word, Excel, PowerPoint, etc).
 • Erfarenhet av att stödja en senior verkställande i en miljö med högt tempo.
 • Har en förmåga att prioritera och jonglera med flera projekt samtidigt, problemlösningsförmåga
 • Flytande kunskaper i svenska
 • Kunna arbeta självständigt, med minimal handledning och ta initiativ
 • Utmärkt organisatorisk, analytisk och skriftlig kommunikationsförmåga.
Det är även meriterande om du:

* Har erfarenhet av en kreativ utvecklings- eller högteknologisk miljö

Vi tror att för att klara av denna roll är du en stark kommunikatör med förmågan att enkelt få kontakt med människor både personligen och virtuellt. Samt att du har en hög grad av integritet och förmåga att hantera känslig och konfidentiell information med diskretion och professionalism gott omdöme och följer upp frågor i tid.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Stockholm
Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Assistent
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se