Executive assistant sökes till marknadsledande koncern inom färgbranschen

Executive assistant sökes till marknadsledande koncern inom färgbranschen

Ett stenkast från Gullmarsplan, i ett område med såväl grönska och strandpromenader som goda kommunikationer till och från City, ligger ett färgsprakande, nyrenoverat huvudkontor vars kultur präglas av stark gemenskap och högt i tak. Tikkurila Sverige är en del av en internationell koncern som 1862 grundades i Finland och som tillverkar starka och välkända färgvarumärken så som Alco och Beckers. Företaget är marknadsledare inom dekorativ färg på den Svenska, Finska och Ryska marknaden, har ett stort fokus på miljö och en vision om att kunna inspirera människor till att sätta färg på tillvaron.

På Textilgatan sitter i dagsläget en ledningsgrupp och väntar på att få välkomna en affärsmässig och driven Executive assistant. Är denna personen du?

Information om uppdraget

Academic Work söker en Executive Assistant i syfte att stötta den svenska VD:n och övriga medlemmar i ledningsgruppen. De är alla drivna, utvecklingsfokuserade och måna om att få in en engagerad och pålitlig person till denna nya och utmanande roll.

Företaget befinner sig i en spännande förändringsfas och en medarbetare uttrycker det så som att Det traditionella gifter sig med det nytänkande och innovativa. Hen lyfter det fokus som finns på hållbarhet, miljö samt estetisk inredning och färgsättning. Som Executive assistant kommer du få möjlighet att bli en oumbärlig nyckelspelare där du sitter mitt i verksamhetens kärna och blir en del av ett roligt företag med härliga och kompetenta kollegor.

Start är omgående, med eventuellt utrymme för viss uppsägningstid. 1 augusti måste du senast vara på plats. Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Tikkurila. Uppdraget kommer att vara långsiktigt och på heltid.

Arbetsuppgifter

Som Executive assistant kommer du att stötta samtliga medlemmar i ledningsgruppen, vilka arbetar inom olika inriktningar av koncernen.

Du kommer till exempel att:
  • Ta fram och sammanställa siffror, rapporter och KPI:er
  • Boka konferenser, resor och planera inför events
  • Skapa Powerpointpresentationer och annat underlag inför ledningsgruppsmöten
Tjänsten passar dig som vill ha en utmanande, långsiktig roll och som vill arbeta i en dynamisk miljö som präglas av professionalitet och goda samarbeten.

Vi söker dig som

Vi söker dig som har en stark integritet, trovärdighet och nyfikenhet. Dig som motiveras av stort ansvar och såväl personlig som professionell utveckling. Du är handlingskraftig och initiativtagande samt av åsikten att om arbetsuppgifter inte tilldelats dig så skapar du dem själv. I och med att Tikkurila ständigt arbetar för att effektivisera och förbättra sin verksamhet finns det gott utrymme för dig att komma med tankar och idéer.

Till din natur är du analytisk, strukturerad och noggrann - du är av åsikten att det är bättre att dubbelkolla än att lämna något åt slumpen. Vidare skapar du snabbt goda relationer och samarbeten genom din höga sociala kompetens och förmåga att anpassa dig efter individen du möter.

För att bli aktuell för denna tjänst är det ett krav att du
  • Kommunicerar obehindrat på svenska och engelska då det kommer att krävas för det dagliga arbetet
  • Har god förståelse för ekonomiska rapporter och underlag. Detta från utbildning inom ekonomi, management eller dylikt alternativt genom motsvarade arbetslivserfarenhet.
  • Har arbetslivserfarenhet från relevant yrke inom service och administration
Det är meriterande om du har arbetat assisterande i liknande roll gentemot chef/ledningsgrupp

Övrig information
  • Start: Omgående
  • Omfattning: Heltid
  • Placering: Hammarby Sjöstad, Stockholm
Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Tikkurilas önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.

Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sts03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

Om oss

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Academic Work är Sveriges andra största bemanningsföretag på tjänstemannasidan. Vi rekryterar och hyr ut akademiker som fortfarande studerar, eller som är i början av karriären - young professionals.

Academic Work startade år 1998 med tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Förutom i Sverige finns vi även i Norge, Finland, Danmark, Tyskland och Schweiz. Vi känner oss stolta över att vi har fått vara med i början av fler än 100 000 människors karriärer och på samma gång hjälpt våra kunder med lika många nya kollegor.

Besök oss på Academic Work (http://www.academicwork.se/) eller sociala medier:

https://www.linkedin.com/company-beta/162242/

https://www.facebook.com/AcademicWork

https://www.instagram.com/academicwork/

https://twitter.com/academicwork_se

https://www.youtube.com/user/AcademicWork