Executive Administrative Assistant till välkänt börsföretag

Executive Administrative Assistant till välkänt börsföretag

Drivs du av att leverera service i världsklass samt av att planera och koordinera? Är du resultatdriven och vill arbeta i en högpresterande, internationell kultur? Trivs du dessutom i en kreativ och dynamisk miljö, är detta en roll för dig! Nu söker vi en Executive Administrative Assistant till vår kund i Frihamnen i Stockholm! Ta chansen och sök redan idag då urval sker löpande! Krav är att skicka in CV på engelska.

Information om uppdraget

Academic Work söker för vår kunds räkning en Executive Administrative Assistant till deras kontor i Stockholm. Kontoret är beläget i Frihamnen och huserar i den gamla Fordfabriken. Här ryms ca 700 av deras medarbetare inom olika områden. Förutom att vara ett av världens mest kända börsföretag, är vår kund också en av världens största leverantörer av tekniklösningar till börs och clearing houses runt om i världen. Detta är en stor möjlighet att vara en del av ett av de mest innovativa teknikföretagen i världen.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig till 30 juni 2019.

Arbetsuppgifter

Som Executive Administrative Assistant kommer du att assistera tre olika chefer inom Tax Department. I din roll får du möjlighet att vara en viktig roll för teamet och arbeta i ett högt tempo i en ständigt föränderlig miljö. Du kommer arbeta med ett högpresterande och passionerat team. Ditt arbete kommer att vara varierande och i ett högt tempo med många bollar i luften. Excel kommer vara ett verktyg du kommer använda dig mycket av i tjänsten bland annat genom att göra pivottabeller och sammanställa data.

Din roll kommer bland annat innebära att:
 • Summera olika filer och göra crosstricks, som sedan ska skickas iväg i färdiga mallar
 • Samla ihop information och uppdatera dokumentationer utifrån mallar med siffror från 2018.
 • Assistera i produktion av flera excelbaserade beräkningar och avstämningar för att stödja skatteavdrag
 • Assistera i spårning av leveranser och kommunikation av leveranser till olika intressenter
Vi söker dig som
 • Har en kandidatexamen från universitet eller högskola, alternativt erfarenhet som motsvarar detta
 • Har 1 till 3 års relevant erfarenhet, kan ha inhämtats från extraarbete eller sommarjobb
 • Har goda kunskaper inom MS Office
 • Utmärkta kunskaper i både svenska och engelska, i såväl tal som skrift. Ditt arbete kommer ske mestadels på engelska varför det är viktigt att du känner dig bekväm med att använda engelska i huvudsak
Det är även meriterande om du har erfarenhet av att arbeta i en internationell miljö.

Vår kund strävar efter att utmana status quo och letar alltid efter nya sätt att förbättra och överträffa mål både som team och företag i helhet. En stark inre drivkraft och anpassningsförmåga är därför viktigt för att lyckas hos det här företaget. För rollen är det viktigt att du är resultatinriktad och har en förmåga att arbeta effektivt utan att tumma på kvalitén i det du gör. Du är kommunikativ och duktig på att kommunicera då du dagligen kommer ha kontakt med många personer i organisationen. Självklart har du skinn på näsan och vågar fråga om det är något du inte förstår eller behöver hjälp med. För rollen förutsätter vi givetvis att du är serviceminded med en god social förmåga då detta är något som kommer att vara en viktig del i alla dina vardagliga uppgifter.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: fram till 30 juni
 • Lön: Enligt överenskommelse
 • Placering: Centrala Stockholm
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Krav är att skicka in engelskt CV.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sts01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Assistent
Typ av anställning Heltid, Säsongsjobb, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se