Eventpersonal till mässan Nordiska Trädgårdar den 26-29 mars

Eventpersonal till mässan Nordiska Trädgårdar den 26-29 mars

Har du tidigare erfarenhet av att arbeta i kassa och drivs av tanken att få spendera ett par timmar per dag under perioden 26-29 mars, under en livfull och välbesökt mässa där du får vässa dina kunskaper inom service? Vill du därtill utöka ditt CV och dryga ut studentkassan? Sök då tjänsten som eventpersonal redan idag, då tjänsten kan komma att tillsättas inom kort.

Information om uppdraget

Academic Work söker för Lilla Fiskaregatans trädgårdsbutiks räkning flertalet studenter till att arbeta i kassan i butikens monter under mässan Nordiska trädgårdar mellan 26-29 mars. Du kommer parallellt med flera andra studenter arbeta i skift , där varje pass är på ca 4-8h. Passen är förlagda både morgon, mitt på dagen samt under eftermiddagen. Du kommer vara behjälplig med att på ett effektivt sätt scanna och ta betalt för varor, där vår kund beräknar att hantera 5-6.000 transaktioner under hela mässperioden.

Arbetsuppgifter

Som eventpersonal kommer du att arbeta med att vara behjälplig gentemot de kunder som besöker montern genom att scanna och ta betalt för de varor de önskar köpa. Första passet kommer du att få en kortare introduktion till kassans funktioner för att sedan självständigt kunna arbeta vidare.

Tjänsten passar dig som vill få värdefull erfarenhet av att ha jobbat under en mässa och av service. Därtill passar tjänsten dig som brinner för att leverera service i världsklass och inte räds ett högt tempo, där stor vikt kommer läggas på just de personliga egenskaperna.

Vi söker dig som
  • Studerar på en eftergymnasial utbildning och har möjlighet att arbeta 4-8h/dag under perioden 26-29 mars
  • Har mycket goda kunskaper i svenska då kommunikationen med kunder sker på språket.
  • Har erfarenhet av att ha jobbat i kassa sedan innan
Som person är du lättlärd, effektiv och noggrann. Därtill är du stresstålig och har en utpräglad känsla för service.

Övrig information
  • Start: 26 mars
  • Omfattning: Deltid, 26-29 mars
  • Placering: Stockholmsmässan i Älvsjö
  • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Lilla Fiskaregatans trädgårdsbutiks önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Marknadsföring
Typ av anställning Deltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lilla Fiskaregatans trädgårdsbutik är ett företag som har ett av nordens bredaste sortiment av växter och trädgårdsmaterial och samarbetar med välkända varumärken. Företaget är beläget i Lund och har i dagsläget 11 anställda i butiken. Då butiken är välkänd i branschen beräknar de ha upp mot 5-6.000 transaktioner under mässan där de också behöver hjälp från extra personal som kan arbeta under mässans dagar i kassan.