Euro Accident, utsett till ett Great Place to Work, söker en medarbetare till sin IT support!

Euro Accident, utsett till ett Great Place to Work, söker en medarbetare till sin IT support!

Skulle du vilja arbeta med högkvalitativ support där användaren står i centrum? Euro Accident är certifierade som ett Great Place to Work sedan 2016 och arbetar strategiskt för att bli Sveriges attraktivaste arbetsplats och erbjuder en mängd olika förmåner. Du som söker ska tidigare ha arbetat med support, samt ha goda kunskaper i klient OS, Windows 7-10 och Officepaketet. Vi arbetar med löpande urval så passa på att söka tjänsten redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker en medarbetare inom IT-Support till försäkringsbolaget Euro Accident! Med tron på att människor ska kunna arbeta, få ihop sin tillvaro och vara friska medan de gör det, försäkrar Euro Accident inte bara människors liv och lön utan även deras välmående. De har ett samarbete med "Great Place to Work" som syftar till att kontinuerligt mäta och förbättra sina insatser som arbetsgivare. De har ett starkt fokus på bra ledarskap och förmåner. Bland annat erbjuder de ett omfattande trygghetspaket, möjlighet till träning på arbetstid, ett generöst friskvårdsbidrag, massage och 37,5 timmars arbetsvecka.

IT-organisationen har en mycket viktig roll i företaget då Euro Accident strävar efter att vara innovativa och ligga i framkant. Bland annat håller man på att automatisera drift- och support med hjälp av Microsoft-produkter. I den här rollen kommer du sitta i gruppen Operation & Support. Gruppen består av tre kollegor, där två arbetar med drift & servar och en arbetar med support. Men självklart hjälps alla åt där det behövs! Gruppen är ett väl sammansvetsat team som värderar samarbete, god service och teamkänsla. Du kommer vara placerad i Stockholm och sedan främst stötta övriga kontor remote. Det ingår därför en del resor till Euro Accidents övriga kontor!

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Euro Accident.

Arbetsuppgifter

Som IT-support kommer du ansvara för att ge bästa möjliga service till organisationen. I den här rollen kommer du få möjlighet att arbeta med både enklare och mer avancerade ärenden då avdelningen arbetar i first-, second- och third-line. Ärenden kan ha att göra med att hjälpa till med behörigheter och lösenord, installera nya system, avsluta användare, administrera grupper, göra beställningar, installera nya användare och allt annat möjligt som kommer in! Du arbetar främst med att ge högklassig support, men de dagar det är lugnare kommer du få möjlighet att sätta dig in i IT-driften och lära dig hur den fungerar!

Exempel på huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • Ta emot supportärenden via mail och telefon
  • Ge högklassig service till personalen
  • Genomföra viss dokumentation
Tjänsten passar dig som trivs med att ge god service och användarsupport och som vill arbeta på ett bolag med härliga kollegor!

Vi söker dig som
  • Har tidigare erfarenhet av IT-support där du arbetat nära användarna
  • Har kunskaper inom Microsoft-produkter, både på server- och klientsidan
  • Har förståelse för Active Directory, operativsystem och hela office-paketet
  • Har goda kunskaper inom både Svenska och Engelska då du kommer supportera användare på båda språken samt sköta viss dokumentation
Det är meriterande om du
  • Har kunskaper om Nätverk, DNS, Switchar, Routrar TCP/IP, Brandväggar & SCCM
  • Har erfarenhet från MSI-paketering
Som person är du väldigt serviceminded och prestigelös, du tar tag i det som behövs göras och brinner för att ge god service av högsta kvalitet. Vidare är du en lagspelare uti fingerspetsarna och hjälper gärna till om en kollega är i knipa. Du passar in på Euro Accident om du är en glad och skojfrisk person som månar om dina medarbetare. Stor vikt kommer att läggas på dina personliga egenskaper och därför ser vi gärna att du är självgående och ansvarstagande.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Support
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Euro Accident är en framgångsrik aktör inom området hälsa och hälsoförsäkringar. Vi erbjuder svenska företag och privatpersoner ett brett utbud av hälsotjänster och hälsoförsäkringar.