Erfaren webbutvecklare inom JavaScript och React? Se hit!

Erfaren webbutvecklare inom JavaScript och React? Se hit!

Vår kund är inne i en stor och spännande digitaliserings- och transformationsresa som innebär förflyttningar av teknik, arkitektur och arbetssätt. Om du har ett stort teknikintresse och flera års erfarenhet som webbutvecklare så är detta en resa som du inte vill missa. Som senior frontendutvecklare hos vår kund kommer du få möjligheten att verkligen påverka hur de framtida digitala mötesplatserna ska utformas. Om du har goda kunskaper i JavaScript och React och är sugen på din nästa utmaning så är du varmt välkommen med din ansökan!

Information om uppdraget

Academic Work söker för vår kunds räkning flera seniora frontendutvecklare till vår kund.

I tjänsten kommer du arbeta på en avdelning som har det globala ansvaret för utveckling och förvaltning av de digitala kundmötesplatserna och du kommer arbeta med de webb-baserade applikationerna. Vår kund arbetar enligt det agila ramverket SAFe och du kommer bli en del av ett utvecklingsteam med fokus på webb, analytics och/eller IT-infrastruktur.

Du erbjuds
 • Arbete i tvärfunktionella team för att skapa meningsfulla och innovativa lösningar med kundupplevelsen i fokus
 • Vara med på en digital förändringsresa där du får stora möjligheter att påverka och bidra med dina egna idéer
 • Som medarbetare hos vår kund får du ta mycket eget ansvar och arbeta med varierande arbetsuppgifter
Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom oss på Academic Work men du kommer anställas direkt av vår kund. Vår kund erbjuder en trygg anställning med marknadsmässig lön och har flera bra förmåner.

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat bestå av:
 • Nyutveckling och förvaltning av de digitala kundmötesplatserna
 • Ansvara för att utveckla de webb-baserade applikationerna
 • Främst arbete inom vår kunds infrastruktur för webbutveckling baserat på React och Java-ramverk för bakomliggande services
Vi söker dig som
 • Har flera års arbetslivserfarenhet och goda kunskaper i JavaScript och React
 • Har arbetat med JIRA och Confluence
 • Har goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift
Det är meriterande om du har erfarnhet inom GIT, Azure DevOps/TestCafe samt om du är van vid att arbeta agilt via Scrum/SAFe

Som person
 • Har du god samarbetsförmåga
 • Är ansvarstagande
 • Har god kommunikativ förmåga
Övrig information
 • Start: Enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid, tillsvidare
 • Placering: Centrala Stockholm, just nu sker arbetet på distans. Planen hos vår kund är att erbjuda en flexibel arbetsplats med varierat arbete på kontoret och hemifrån även efter Corona.
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se