Erfaren testledare till CSAM - Ett företag som räddar liv

Erfaren testledare till CSAM - Ett företag som räddar liv

Vill du arbeta på ett spännande företag som är den ledande leverantören av eHealth-lösningar i Norden? Är du en erfaren testledare som letar efter en ny utmaning? På CSAM har du en nyckelroll och ansvarar för hela testprocessen och infrastrukturen för att säkerställa att företaget levererar ännu fler framgångsrika projekt. Du kommer få möjligheten att utveckla och genomföra testprocessen både mot CSAM:s kunder och internt inom IT-avdelningen. Sök tjänsten idag och bli en del av CSAM:s resa framåt!

Information om uppdraget

Academic Work rekryterar för CSAM Healths räkning en testledare med passion för eHealth-lösningar.

CSAM Health utvecklar och exporterar mjukvarulösningar som gör det möjligt för vårdgivare att få tillgång till relevant klinisk information. De är den ledande leverantören av nisch-eHealth-lösningar i Norden och skapar värde genom en unik blandning av innovativ teknik. De specialiserar sig på mjukvarulösningar, moderskapsprogramvara, blodhanteringsprogram, bland annat medicinsk bildhanteringsprogramvara.

Som testledare söker vi dig med ett stort intresse för teknik och förmågan att fungera bra med ett proffesionellt team inom CSAM. Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta som testledare och som vill vara en del av att forma programtestinfrastrukturen för CSAMs eHealth-lösningar. I den här tjänsten kommer du att ha en nyckelroll hos företaget och vara ansvarig för nödvändig programvarutestinfrastruktur, verifieringar, riktlinjer och processer som kan tillämpas både internt och externt. Du kommer även arbeta nära utvecklingteamet för att säkerställa korrekt testning, validering och verifiering.

Academic Work ansvarar för rekryteringsprocessen, men kandidaten som går vidare kommer att anställas direkt av CSAM.

Arbetsuppgifter

Ditt huvudsakliga ansvar kommer vara att:
 • Arbeta i nära samarbete med mjukvaruutvecklare och testare för att säkerställa att testning, verifiering och validering av programvaran uppfyller förväntningar och kvalité
 • Leda mjukvarutestningen, verifieringen och validering av pågående projekt och driva den övergripande strategin för trestning.
 • Jobba aktivt med förbättringar och utveckling av testmetoder och modeller
Vi söker dig som
 • Har dokumenterad erfarenhet av testledning, helst cirka 3-5 års erfarenhet av ledande komplexa programvarutestningar
 • Har erfarenhet av agila metoder och testning
 • Har en stark organisationsförmåga och styrka i planering och prioritering
 • Talar flytande svenska och engelska
ÖVRIG INFORMATION
 • Start: Snarast, enligt överrenskommelse
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Stockholm
 • Lön: Enligt överenskommelse
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och CSAMs önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på recruitmentstockholmsouth@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Data & IT, Testare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

CSAM health develops and exports software solutions that enable healthcare providers to access relevant clinical information at the point of care. They are the leading provider of niche eHealth solutions in the Nordics. They create value through a unique blend of best-in-class innovative technology and outstanding human skills. They specialize in software solutions, maternity software, blood management software, medical imaging software among others.
Read more on their website