Erfaren rekryteringskoordinator med intresse för IT och teknik till Nordnet bank

Erfaren rekryteringskoordinator med intresse för IT och teknik till Nordnet bank

Har du erfarenhet av och intresse för rekrytering? Tycker du om att ha kandidatkontakt och att ansvara för en stor del av rekryteringsprocessen? Nordnet Bank söker nu en rekryteringskoordinator för att förstärka deras HR-team som kommer hjälpa till med rekrytering av företagets tech-profiler! Låter detta intressant? Välkommen in med din ansökan redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker en rekryteringskoordinator inom Tech/IT till Nordnet Banks HR-team. Nordnet Bank är Nordens ledande digitala bank och här välkomnas nytänkande och du som individ har stor möjlighet att vara med och påverka. I rollen som rekryteringskoordinator blir du en del av ett glatt och dedikerat gäng med stort engagemang. Då det händer mycket hos Nordnet tycker du som söker om att arbeta i en dynamisk miljö.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Nordnet. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig ett år framåt.

Arbetsuppgifter

Som rekryteringskoordinator hos Nordnet kommer du att vara en del av företagets HR-team som består av 7 personer. Tillsammans med Nordnets rekryteringsspecialist kommer du att driva hela rekryteringsprocesser av företagets Tech- och IT-profiler.
Dina arbetsuppgifter kommer initialt att innebära CV-granskning, annonsskrivning, uppföljning med kandidater i process, mötesbokningar samt stötta cheferna i rekryteringsprocessen. Du kommer även att hålla intervjuer och du som söker bör ha ett öppet sinne för att hjälpa dina kollegor där det behövs. I rollen som rekryteringskoordinator rapporterar du till Nordnets personaldirektör.

Tjänsten passar dig som har tidigare erfarenhet från rekrytering och som vill få värdefulla erfarenheter på ett spännande och expanderande företag.

Vi söker dig som
  • Har minst 1 års tidigare erfarenhet av att arbeta med rekrytering inom Tech/IT
  • Tycker om att driva projekt, är administrativt lagd och har ett öga för detaljer
  • Har mycket goda kunskaper i både svenska och engelska då kommunikationen sker på båda språk
Som person tar du dig gärna an nya utmaningar och är självgående i ditt arbete. Vidare har du inga problem med att tala för dig själv och du är inte rädd för att visa framfötterna i vad du tycker och tänker. Du har en god struktur och du tar gärna ett stort eget ansvar i ditt arbete.

Övrig information
  • Start: Omgående
  • Omfattning: Heltid
  • Placering: Kungsholmen, Stockholm
  • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Nordnet Banks önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Om du har ett satt slutdatum för ansökningsprocessen, tänk på att du inte får stänga annonsen tidigare och att alla ansökningar måste gås igenom.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll HR & Personal, Rekrytering
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Nordnet Bank är ett företag med förankring i alla de nordiska länderna och som arbetar tvärs över landsgränserna. De skapar värde för sina kunder genom att erbjuda moderna lösningar som förenklar sparande, investeringar och lån. På Nordnets kontor på Kungsholmen arbetar i dagsläget runt 500 medarbetare och det är totalt 600 anställda på Nordnet i stort.