Erfaren redovisningskonsult till Omega Ekonomi med enastående sjöutsikt i Nacka Strand

Erfaren redovisningskonsult till Omega Ekonomi med enastående sjöutsikt i Nacka Strand

Cirka 3-5 års erfarenhet inom redovisning och siktet inställt på att utvecklas i rollen som redovisningskonsult? Intresserad av att jobba i team och tillsammans hålla högsta kvalitet gentemot kunder? Du har kommit rätt! Med en öppen och flexibel arbetsplats där företagskulturen präglas av fokus på de anställdas utveckling och välmående sticker Omega Ekonomi ut i en bransch där mycket handlar om fart och stress. Häng med till det trevliga kontoret i Nacka med dess fantastiska sjöutsikt och ta dig an en bred och varierande roll tillsammans med personer som älskar sina jobb och har stora ambitioner för bolagets framtid.

Information om uppdraget

Academic Work söker en Redovisningskonsult till Omega Ekonomi. Vi söker en erfaren person som behärskar helheten på en ekonomifunktion och har erfarenhet av att självständigt upprätta månadsbokslut och årsbokslut.

Som redovisningskonsult på Omega Ekonomi arbetar du dels självständigt med ett antal mycket intressanta kundföretag och dels i team med några av de större företagen. Till din hjälp har du kunniga kollegor, senaste tekniken och kraftfulla program.

På Omega ekonomi erbjuds ett stimulerande arbete i en mycket trivsam miljö och i lokaler som har enastående sjöutsikt i attraktiva Nacka Strand. Inom företaget finns det mycket goda möjligheter till kompetensutveckling och här finns program för både intern och extern vidareutbildning. Här värdesätts balans mellan arbetsliv och fritid och i dina förmåner ingår ett träningskort med gym vägg i vägg.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Omega Ekonomi.

Arbetsuppgifter

Som redovisningskonsult på Omega Ekonomi kommer din vardag att vara varierande. Du jobbar i team gentemot ett antal kunder och dina mer juniora kollegor tar vissa uppgifter medan du som mer erfaren fokuserar på mer avancerade delar högre upp i flödet.

Du kommer till exempel att hantera:
 • Avstämningar
 • Betalningar
 • Skatter
 • Bokslut
 • Skattedeklarationer
 • Årsredovisningar
 • Rådgivning m.m.
Då det är en mindre byrå kommer du ha stor möjlighet att påverka rollens utveckling och utformning.

Vi söker dig som
 • Har 3-5 års arbetslivserfarenhet från redovisningsbyrå, ekonomiavdelning eller revisionsbyrå.
 • Kan hantera hela ekonomiflödet från löpande bokföring till årsbokslut
 • Har goda kunskaper i svenska
 • Har goda kunskaper i Microsoft Excel
Som person är du serviceinriktad, noggrann och uppmärksam på detaljer. Vidare är du duktig på att samarbeta, är lyhörd och bidrar till god stämning. Slutligen är du även flexibel inför förändringar och nyfiken och vill lära dig mer!

Övrig information
 • Start: Enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Nacka Strand
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Omega Ekonomis önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Omega Ekonomi är en annorlunda redovisningsbyrå. Här finner du heltäckande lösningar inom redovisning och ekonomi för små, medelstora och stora företag. Med deras kompetenta problemlösning och rådgivning månar de om företagets ekonomi. Här levereras service av bästa klass: i tid, med god kvalitet och till rätt priser.