Erfaren redovisningskonsult till Novum Ekonomi!

Erfaren redovisningskonsult till Novum Ekonomi!

Har du erfarenhet från rollen som redovisningskonsult och söker nya utmaningar? Novum Ekonomi söker nu en erfaren redovisningskonsult med start omgående som får chansen att komma in och växa i både rollen och företaget. Välkommen in med din ansökan!

Information om uppdraget

Academic Work söker en redovisningskonsult till Novum.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Novum. Uppdraget kommer att vara på heltid och kommer till en början att sträcka sig 6 månader framåt. Det finns mycket goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Novum fokuserar på att arbeta med kunder av större karaktär och gärna där projektredovisning är inblandat. För dig som redovisningskonsult innebär detta att du kommer få jobba som en del av flera med många olika kunder. En stor del av arbetet handlar om att effektivisera kundernas interna administration och därför är det viktigt att du är strukturerad och kan kommunicera väl med både uppdragsgivare och medarbetare. Du kommer att sitta med klassiskt redovisningsarbete vilket bland annat innebär rapporter, avstämningar, skatteredovisningar, löner, bokslut och årsredovisningar.

Novum erbjuder dig en avslappnad arbetsmiljö i högt tempo där uppdragen är roliga och avståndet till taket högt. Företagets medarbetare är deras viktigaste resurs och blir behandlade därefter. Novum ger dig verktygen för att du ska kunna utveckla dig både som person och i din yrkesroll.

Vi söker dig som
  • Har en utbildning inom ekonomi där du haft praktik under tiden alternativt har erfarenhet från rollen som redovisningskonsult på byrå
  • Suttit med bokslut
  • Har goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift
  • Har god systemförståelse och känner dig bekväm i Officepaketet
Som person är du snabb på tangenterna och dina datorkunskaper är höga. Vi värdesätter i första hand personen, din förmåga att ta till dig information, din ambition att lära och utvecklas och i andra hand dina förkunskaper. Novum utbildar sig fortlöpande via bl.a SRF och FEI och deras mål är att du inom 2-3 år ska vara färdigutbildad redovisningskonsult.

Övrig information
  • Start: Omgående
  • Omfattning: Heltid, långsiktigt
  • Placering: Kammakargatan, Stockholm
  • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Novums önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Novum är en redovisningsbyrå som startades 2003 och har idag ca 10 medarbetare och ca 50 kunder. Novum har lite större kunder än många andra redovisningsbyråer och är också inriktade mot att stödja tjänsteproducerande företag. Deras kunder är främst reklambyråer, mediebolag, PR-byråer, eventbolag IT-bolag, arkitekter, advokater eller liknande verksamheter inom tjänstesektorn.