Erfaren redovisningskonsult till Kopa Konsult – en modern, digitaliserad byrå i hjärtat av nya...

Erfaren redovisningskonsult till Kopa Konsult – en modern, digitaliserad byrå i hjärtat av nya...

Har du 3-5 års arbetslivserfarenhet inom redovisning, ett öga för siffror och känsla för digitala lösningar? Då tror vi att detta kan vara en grym möjlighet för dig! Hos personliga och varma Kopa Konsult kommer du att arbeta såväl djupt som brett tillsammans med personer som älskar sina jobb och har stora ambitioner för bolagets framtid. Hoppa på Kopa-tåget och var med på framgångsresan!

Information om uppdraget

Academic Work söker en redovisningskonsult till Kopa Konsult.

Kopa Konsult är en konsultbyrå som erbjuder sina kunder allt från helhetslösningar inom ekonomi till specifika tjänster så som redovisning, löner, skattefrågor och rapportering till beslutsfattare. Sedan två år tillbaka jobbar Kopa Konsult helt digitalt. Bolaget grundades 2011 av Kostas Pappas som tidigare hade jobbat för de stora byråerna. Han hade en vision om att skapa en arbetsplats som skapar livskvalitet för både anställda och kunder och startade då Kopa Konsult.

Idag jobbar de brett med olika typer av företag, med varierad komplexitet och med en omsättning mellan 0,5 MSEK till 50 MSEK. Sedan starten har de hunnit bli totalt 4 medarbetare. Tillväxten fortsätter och de är precis inflyttade i nya sprillans lokaler i nybyggda stadsdelen Hagastaden.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Kopa Konsult.

Arbetsuppgifter

Som Redovisningskonsult på Kopa Konsult kommer du arbeta gentemot ett antal kunder och fokusera på det mer komplexa i flödet. Med hjälp av moderna digitaliseringslösningar sker mycket i den tidiga delen av flödet automatiskt. Du har även mer juniora kollegor till hjälp. Därutöver kommer du få möjligheten att driva projekt gentemot kunderna och få dem att digitalisera sig än mer för att effektivisera ditt och Kopas arbete. Här ser man mycket positivt på personlig och professionell utveckling!

Du kommer till exempel att:
 • Ansvara för bokslut på års- och månadsbasis
 • Upprätta årsredovisningar
 • Hantera månatligt avstämningsarbete
 • Löpande hantera moms och skatt
 • Driva projekt gentemot bolagets kunder för att uppnå ökad effektivisering genom digitalisering etc
Tjänsten passar dig som vill komma in i en roll där du jobbar mestadels med redovisningsarbete men också får krydda vardagen med projektledning och processförbättring.

Vi söker dig som
 • Har 3-5 års tidigare arbetslivserfarenhet från redovisningsarbete
 • Har goda kunskaper i svenska och engelska, i såväl tal som skrift
 • Har ett intresse av och fallenhet för digitalisering
Det är meriterande om du har erfarenhet från ekonomisystemet Fortnox!
Det är också meriterande om du har en avslutad eftergymnasial utbildning inom ekonomi, YH- eller universitet.

Som person besitter du en personlig mognad, du är initiativtagande, serviceinriktad och strukturerad. Vi lägger stor vikt vid de personliga egenskaperna. Vi ser gärna också att du blandar energi med ödmjukhet samt att du ser långsiktigt på rollen!

Övrig information
 • Start: Q1 2020
 • Omfattning: Rekrytering, heltid
 • Lön: Fast enligt överenskommelse
 • Placering: Hagastaden, Stockholm
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och KOPA Konsults önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Kopa Konsult är en redovisningsbyrå i Stockholm som erbjuder såväl helhetslösningar som enskilda tjänster för företagare som vill ha en enkel ekonomihantering som sköts professionellt och personligt. Sedan två år tillbaka jobbar Kopa Konsult helt digitalt.