Erfaren projektledare till peab bostad ab!

Erfaren projektledare till peab bostad ab!

Är du en driven byggingenjör med ett brinnande intresse för bostadsutveckling? Vill du vara med och utveckla framtidens bostäder? Har du dessutom erfarenhet från bostadsproduktion och har arbetat med projektledning och vill på sikt ta dig an rollen som projektchef? Då har du kommit rätt! Vi söker dig som vill utvecklas långsiktigt inom bostadsutveckling på Peab Bostad AB, vilket innebär att arbeta med utveckling och nyproduktion av bostäder. Låter det intressant? Sök tjänsten redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Peab Bostad ABs räkning dig som vill anta möjligheten och utmaningen att arbeta som projektledare.

Peab Bostad AB är en av Sveriges största bostadsutvecklare och är en del av Peabkoncernen. Peab Bostad AB arbetar med att förvärva, förädla, förvalta och sälja bostadsfastigheter. Nu söker vi en engagerad person som brinner för projektledning!

Peabs vision är att vara Nordens hållbara samhällsbyggare. Att bygga för framtiden innebär att det som Peab bygger idag även ska klara av morgondagens krav. Vill du vara med och bidra till ett hållbart samhälle? Då är Peab arbetsgivaren för dig.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Peabs önskemål är därför att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic
Work

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Peab Bostad AB.

Arbetsuppgifter

Som projektledare kommer du att ingå i en grupp om fyra personer, gruppen kommer bestå av dig, två biträdande projektledare samt en projektchef. Du kommer vara involverad i ca 2-3 projekt samtidigt och exempelvis att vara med i arbetet rörande framtagandet av TE-kalkyl och uppföljning samt representera Bostadsutveckling i projekterings- och byggmöten. Bostadsutveckling är en beställarorganisation varför tjänsten innebär många olika typer av kontaktytor med andra affärsområden, konsulter, underleverantörer och produktion.

Är du rätt person kommer du efter ca 2- 3 år kunna avancera inom området och ta dig an rollen som projektchef. Vi ser att du som söker denna tjänst har just detta som långsiktigt mål!

Du kommer utveckla din förståelse för och kunskap inom hela byggprocessen från det att vi hittar en bit mark, tar fram detaljplanen hos kommunen till att själva slutkunden kan flytta in i sin bostad. Rollen kommer ge dig värdefulla erfarenheter och möjligheter att utvecklas med utmanande arbetsuppgifter där alla olika parter ska samverka för att nå det gemensamma målet och tidsplanen.

Du kommer till exempel att:
 • Arbeta med avstämningar och uppföljning ute i produktion
 • Ansvara för kontroll och uppföljning av besiktningsanmärkningar
 • Vara delaktig vid inköp av entreprenad
 • Vara delaktig i arbetet med ÄTA-hanteringar och systemhandlingar
 • Vara delaktig i framtagandet av ramhandlingar och upphandlingar
Vi söker dig som
 • Innehar högskole-, civil- eller YH-examen inom bygg eller har motsvarande arbetslivserfarenhet
 • Har mellan 2-3 års tidigare erfarenhet från heltidsjobb inom bostadsproduktion, som arbetsledare eller motsvarande, samt 2-3 års erfarenhet inom projektledning
 • Har ett stort intresse för bostadsutveckling
 • Har som långsiktigt mål att bli projektchef
Som person är du trygg i dig själv och gillar att ha ordning och reda. Detta betyder att du är ansvarstagande och noggrann gällande uppföljning av arbetsuppgifter, så att de blir genomförda och klara i tid. Eftersom du arbetar mycket med samordning i denna tjänst är det extra viktigt att du kan arbeta strukturerat och samtidigt vara en bra lagspelare. Du bör alltså vara lyhörd, social och kommunikativ. Vidare har du lätt för att förstå helheten så att du kan göra rätt prioriteringar i ditt arbete. Du passar på Peab Bostad om du är prestigelös det vill säga att du hjälper till med stort som smått i projekten.

Det är viktigt att du som söker denna tjänst även delar Peabs kärnvärden: jordnära, utvecklande, personlig och pålitlig.
 • Start: Enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid, tillsvidare
 • Lön: Beroende på arbetslivserfarenhet
 • Placering: På Peabs kontor i Solna
Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Vänligen ansök med ditt CV och personliga brev!

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på recruitmentstockholmsouth@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail.

Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.

Skydd för den personliga integriteten
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare, Bygg & Hantverk, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Peab Bostad AB är en av Sveriges största bostadsutvecklare och är en del av Peabkoncernen. Idag är Peab Bostad ca 150 medarbetare i Sverige och har en omsättning på ca 5 miljarder. Vill du läsa mer om Peab? Vänligen besök
PEAB