Erfaren larm- och servicetekniker till vår kund i norrort!

Erfaren larm- och servicetekniker till vår kund i norrort!

Vår kund är ett litet men växande bolag där du tillsammans med ett gäng har möjlighet att utvecklas i den riktning du vill. Här kommer du att arbeta med varierande arbetsuppgifter inom larm-och service. Har du arbetat med installation förr? Är du dessutom nyfiken, noggrann och ute efter nästa utmaning? Ansök idag, vi går igenom urvalet löpande!

Information om uppdraget

Academic Work söker en larm-och servicetekniker till vår kund som ska utöka teamet. Du kommer att ingå i ett gäng på fem personer och utgå ifrån kontoret i Sollentuna. Även om du utgår från kontoret i Sollentuna arbetar du för det mesta på egen hand på resande fot runt om i Stockholm (främst Norrort). Trots det kommer du även att vara en central del av arbetet och arbeta nära företagets grundare och huvudkärna. Du kommer i början att få en gedigen upplärning då du kommer att få åka ut med en erfaren larmtekniker för att sedan på sikt kunna utföra arbetet mer självständigt. Som larmtekniker kommer du att vara en delaktig och ha viktig roll för vår kund!

Vår kund är ett litet företag som växer och därför kommer du att ha möjligheten att påverka och vara delaktig i företagets utveckling. Företaget har många års erfarenhet då de levererat kundanpassade säkerhetslösningar sedan 1985. Hos dem är ingenting omöjligt, deras styrka är att noggrant lyssna på sina kunder och utarbeta en lösning utifrån behovsanalyser.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund. Uppdraget kommer att vara på heltid och behovet är tillsvidare.

Arbetsuppgifter

Som larm- och servicetekniker kommer du arbeta med varierande arbetsuppgifter. Från starten kommer du att arbeta med installationer och felsökningar av inbrottslarm, passersystem, elmekanik, brandlarm samt kamerasystem. På sikt kommer du att utföra service på hela anläggningar.

Du kommer till exempel att:
 • Vara med på installationer av bland annat kabelförlängningar
 • Montera och installera material
 • Driftsätta hela anläggningar
Tjänsten passar dig som vill arbeta på ett företag där du får möjligheten att vara med att påverka samt vara delaktig i företagets utveckling. Du vill kanske utvecklas till att bli specialist inom ett visst område, om du visar på driv och ansvar finns möjligheterna för dig.

Vi söker dig som
 • Har gymnasie-eller eftergymnasial utbildning med inriktning mot teknik, el eller liknande och hunnit arbeta inom området
 • Erfarenhet av säkerhetsinstallationer med inriktning på larm,passage och kamerabevakning
 • Är flytande i svenska och engelska i tal och skrift, då du kommer att kommunicera på dessa språk.
 • Har B-körkort
Det är meriterande om du arbetat som elektriker tidigare.

Som person är du utåtriktad, lyhörd och brinner för att ge bra service. Du är inte rädd för att ta första kontakten och du är även duktig på att skapa goda kundrelationer. Vidare har du en glad och positiv inställning till att lösa problem. Du är även flexibel, prestigelös och hjälper gärna dina kollegor.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid, tillsvidare
 • Lön: Enligt överenskommelse
 • Placering: Stockholm, Sollentuna
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och xx önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sts02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)