Erfaren jurist sökes till Handelsbanken

Erfaren jurist sökes till Handelsbanken

Detta spännande uppdrag som jurist kommer ge dig en mycket god förståelse för Ecsters verksamhet och ge dig chansen att få ett händelserikt och stimulerande uppdrag som jurist. Du kommer också få en stor förståelse för hur hela Ecsters affär fungerar då alla avdelningar såväl verksamhetsdrivande som stödjande sitter i samma lokal. Du kommer också få insikt i hur det är bedriva ett företag inom den finansiella sektorn.

Information om uppdraget

Du erbjuds
  • Möjligheten att få in en fot och knyta kontakter på ett stort och framgångsrikt bolag
  • En engagerad konsultchef som kommer stötta och coacha dig i din fortsatta karriär
Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Uppdraget innebär bland annat att du stärker ditt strategiska tänkande, din förmåga att bygga och utöka ditt nätverk till andra medarbetare och beslutsfattare, samt din förmåga att ta snabba beslut.

Vi söker dig som
  • Har en juridisk utbildning
  • Har flera års erfarenhet av juridiskt arbete inom finansbolag eller likvärdig verksamhet.
  • Kunskaper om regelverk inom bankområdet, främst inom kreditobeståndsrätt, betaltjänster samt avtalsrätt är önskvärt.
  • Arbetet är självständigt och kräver en förmåga att fatta beslut.
Som personen är du social och utåtriktad och har lätt att samarbeta och knyta kontakter inom andra avdelningar inom Ecster. Samt har en mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift, på svenska såväl som på engelska.

Övrig information
  • Start: 15 oktober - 31 mars
  • Omfattning: Heltid
  • Placering: Stockholm
Utdrag ur belastningsregister kan komma att begäras.

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Juridik
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se