Erfaren byggledare inom VA-omläggningar till Stockholm Vatten och Avfall

Erfaren byggledare inom VA-omläggningar till Stockholm Vatten och Avfall

Är du en erfaren byggledare som dessutom är intresserad av VA-omläggningar? Nu söker vi dig som har några års erfarenhet inom byggledning och vill vara med i Stockholm Vattens stora exploaterings projekt av Solhagaparken. Du har talang för att koordinera, samarbeta och vill arbeta för ett företag vars vision är att bli världens mest hållbara stad. Ta chansen och sök tjänsten som Byggledare till Stockholm Vatten och Avfall nu!

Information om uppdraget

Stockholm Vatten och Avfalls genomgår stora förändringar och Academic Work söker nu en byggledare till deras projekt i Solhagaparken, Huddinge. Uppdraget omfattar nya omläggningar av två serviceanslutningar. Din huvudsakliga sysselsättning är att leda utförandet av projektet, medverka i upphandlingen av entreprenörer med förfrågnings underlag/bygghandlingar som underlag. För Stockholm Vatten och Avfall är det viktigt att man är en engagerad medarbetare som har förmågan att självständigt driva sina arbetsuppgifter framåt samtidigt som man fungerar bra i olika typer av gruppsammansättningar. Tillsammans jobbar ni mot visionen: Tillsammans för världens mest hållbara stad.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Stockholm Vatten och Avfall. Uppdraget kommer att vara på heltid och långsiktigt med en initial prövoperiod om 6 månader. Det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som byggledare för projekt Solhagaparken kommer du att fungera som spindeln i nätet mellan entreprenörer, projektörer, myndigheter och projektledning/kunden. Omläggningarna har en viss komplexitet och kommer innefatta provisorier och samordning med andra entreprenader. Du kommer till exempel att:
  • Ansvara för att projekten håller sig till avtal, budget och tidsramar
  • Ha löpande kontakt med beställare, projektdeltagare, myndigheter och övriga intressenter samt samordna arbetet och se till att projekten utförs med hög kvalité
  • Leda projekteringsmöten, byggmöten och andra nödvändiga mötesformer som vanligtvis äger rum i ett byggprojekt
Tjänsten passar dig som exempelvis idag arbetar i en liknande roll som konsult och är redo att arbeta med större och mer avancerade projekt eller för dig som exempelvis sitter som projektledare i entreprenörsledet och nu vill gå över till beställarsidan. Du drivs av stort eget ansvar och den trygghet som uppkommer i ett konsultbolag där stora och gedigna projekt inom offentlig sektor är i fokus.

Vi söker dig som
  • Har en eftergymnasial utbildning
  • Har minst 2 års arbetslivefarenhet av byggledning inom VA-omläggningar
  • Kan kommunicera obehindrat på svenska och engelska
Det är meriterande om du

* Har tidigare erfarenhet av liknande uppdrag där provisorier använts

Som person är du resultatinriktad och har en förmåga att förstå byggprocessens mål och vad som krävs för att nå dit. Du sätter självständigt upp tidsplaner och riktlinjer som även andra kan arbeta efter och följer upp samt omprioritera allteftersom. För att lyckas i rollen driver du dina ansvarsområden framåt och gör det som krävs för att organisationen ska uppnå sina mål. Då rollen innebär många kontaktytor är det viktigt att du är tydlig och välformulerad i din kommunikation både i tal och skrift samt anpassar ditt budskap till mottagaren och alltid fokuserar på att uppnå eller överträffa kundens förväntningar.

Övrig information

Start: Februari

Omfattning: Heltid

Placering: Solhagaparken, Huddinge men utgår från Stockholm Vatten och Avfalls Huvudkontoret i Ulvsunda

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Stockholm Vatten och Avfalls önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stw02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

Om oss

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Stockholm Vatten och Avfall är Sveriges största vatten- och avfallsbolag. Verksamheten berör varje dag 1,4 miljoner invånare och företag i Stockholmsområdet. De levererar dricksvatten och renar avloppsvatten i Stockholms stad och Huddinge kommun, samt ansvarar för avfallshanteringen i Stockholm stad. Deras ansvar är att tillgodose både nuvarande och framtida invånares behov. Detta gör de genom långsiktiga beslut som lever upp till miljökrav och ett hållbart kretslopp.