Erfaren Områdeschef inom fastighetsförvaltning!

Erfaren Områdeschef inom fastighetsförvaltning!

Är du en erfaren fastighetstekniker och har tidigare erfarenhet av en arbetsledande roll? Om du söker din nästa utmaning, så är detta rollen för dig! Vi söker nu en problemlösande och kommuniaktiv Områdeschef till Primärs fastighetsförvaltning, där du får arbeta mot ett stort projekt för Solna stad! Sök redan idag då vi arbetar med löpande urval!

Information om uppdraget

Academic Work söker nu en Områdeschef till vår kund Primär Fastighetsförvaltning AB. Som Områdeschef kommer du tillsammans med din arbetsgrupp av tekniker arbeta mot Primärs största kontrakt med Solna Stad som är en långsiktig satsning.
PRIMÄR fastighetsförvaltning AB är ett förvaltningsföretag med ett brett tjänsteutbud inom teknisk- och ekonomisk förvaltning, fastighetsskötsel, fastighetsrelaterade energitjänster, mark- och anläggning, fiber- och teleteknik, bredband- och nätverksbyggande. Deras kunder är privata och offentliga ägare av fastigheter. PRIMÄR har sedan starten 1987 vuxit till ett rikstäckande bolag och är idag ett av Sveriges största förvaltnings- och fastighetsserviceföretag.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Som Områdeschef kommer du att arbeta med att hjälpa till i Primärs största kontrakt med Solna Stad. Du kommer att ansvara för att leda en arbetsgrupp om 3-7 tekniker, vilket kommer att innebära arbetsledning i det dagliga arbetet samt personalansvar. Utöver detta kommer dina arbetsuppgifter att inkludera blandade förvaltningsfrågor som besiktningar, energioptimering, projekthantering.

Vi söker dig som
 • Har erfarenhet som fastighetstekniker nivå 2
 • Har minst fyra års erfarenhet av arbetsledning eller motsvarande inom verksamhet för fastighetsdrift/-förvaltning/-skötsel om minst 75 000 kvm.
 • Har goda kunskaper i svenska i så väl tal och skrift, då arbetsuppgifterna kräver det
 • Innehar giltigt certifikat för heta arbeten
 • Kontraktskunskap gällande AFF som reglerar entreprenader inom fastighetsförvaltning samt kunskap i offentligt upphandlade kontrakt.
 • Erfarenhet och teoretisk kunskap gällande besiktningar, energi, offerter mm
Som person är du:
 • Strukturerad
 • Självågende
 • Kommunikativ
 • Har en god samarbetsförmåga
Övrig information
 • Start: Omgående, eller enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid, minst 6 månader med goda möjligheter till förlängning
 • Placering: Solna
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och PRIMÄRs önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

PRIMÄR fastighetsförvaltning AB är ett förvaltningsföretag med ett brett tjänsteutbud inom teknisk- och ekonomisk förvaltning, fastighetsskötsel, fastighetsrelaterade energitjänster, mark- och anläggning, fiber- och teleteknik, bredband- och nätverksbyggande. Deras kunder är privata och offentliga ägare av fastigheter. PRIMÄR har sedan starten 1987 vuxit till ett rikstäckande bolag och är idag ett av Sveriges största förvaltnings- och fastighetsserviceföretag. För närvarande har de ca 320 anställda och omsätter närmare 375 Mkr.