Erfaren 2nd line applikations-support sökes

Erfaren 2nd line applikations-support sökes

Vår kund kommer med start i slutet av augusti/början av september behöva dig som är duktig på både felsökning i Windowsmiljö och SQL/databaser. Uppdraget är långsiktigt och ambitionen är att rätt person ska bli fast anställd hos vår kund. Läs nedan för mer information och anmäl sedan intresse genom att ansöka om tjänsten nu direkt!

Information om uppdraget

Du kommer ingå i ett 2nd line-team om tre personer som även arbetar nära ett 3rd line-team om två personer. För att trivas och leverera i rollen har du som ovan nämnt god erfarenhet (och tycker det är roligt) med felsökning i Windowsmiljö och god kunskap av arbete med SQL. Du behöver inte vara SQL-expert men din kompetens bör ligga någonstans runt 3 av 5.

För den här tjänsten är det dessutom högst meriterande (men inget krav) om du har erfarenhet av support för värdepappersystem (det specifika systemet du kommer arbeta i är AbaSec). Har du inte erfarenhet av värdepappersystem går det att kompensera med högt engagemang, en vilja att lära dig nytt och 2-3 års erfarenhet av felsökning i windsowsmiljö, applikationssupport och arbetet med SQL.

Arbetsuppgifter

Du kommer arbeta med ärendehantering i Service Now.

Vi söker dig som
  • 2-3 års erfarenhet av second line support
  • 2-3 års erfarenhet av felsökning i windowsmiljöer
  • behärskar både svenska och engelska som båda förekommer i tjänsten
  • kompetensnivå inom SQL-arbete motsvarande 3 av 5.
Meriterande om du arbetat med support av värdepappersystem som exempelvis AbaSec.

Övrig information
  • Start: slutet av augusti/början av september
  • Omfattning: Heltid, långsiktigt
  • Placering: Stockholm
  • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Support
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se