Entreprenadingenjör till Frijo

Entreprenadingenjör till Frijo

Du vet såklart redan det, men för att skapa lönsamhet och kvalité i mark- och anläggningsprojekt krävs en duktig entreprenadingenjör. En person som tillsammans med arbetschefen visar vägen för bland annat projektingenjörer samt skapar förutsättningar för god projektekonomi. Kanske är det du som tar ett nästa kliv in i en sådan viktig och central roll? Kanske gör du det genom att söka den här tjänsten.

Information om uppdraget

Sedan 1866 har Frijo genomfört anläggningsarbeten av alla dess slag och med en stabil grund att stå på har de sedan dess arbetat för att vara det bästa alternativet på sin lokala marknad. De lyckas väldigt bra och kanske beror det på alla de engagerade och kompetenta medarbetarna som bolaget består av? Frijo utmärker sig nämligen som ett företag med familjär stämning, korta beslutsvägar och goda karriärmöjligheter, för den som vill. Engagemang är nyckeln till framgång för dig som medarbetare och det, i kombination med spännande projekt, gör jobbet som entreprenadingenjör till ett jobb du inte vill missa.

Du erbjuds
 • En ansvarsfylld roll där du driver arbetet framåt för projektingenjörerna i flera projekt
 • En familjär företagskultur med korta beslutsvägar
 • Ett tätt samarbete med arbetschefen och platschefen, mot målet att skapa lönsamhet och kvalité i projekten
Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Som entreprenadingenjör arbetar du som arbetschefens högra hand och är med i processen från erhållet kontrakt till slutbesiktning av projekt. Din roll handlar till stor del om att leda projektingenjörerna i projekten samt säkerställa att de arbetar lika över projektgränserna. Dina arbetsuppgifter innefattar bland annat löpande avstämning av prognoser, upprättande av olika produktionskalkyler, inköp till projekten samt uppföljning av kontraktshandlingar.

Vi söker dig som
 • Har relevant arbetslivserfarenhet inom mark och anläggning
 • Tidigare arbetat i en roll som gör att du besitter mycket goda kunskaper i projektekonomi, kanske som projektingenjör, arbetsledare eller platschef
 • Har goda ledaregenskaper
 • Är mycket van användare av Excel vid upprättande av kalkyler mm.
 • Talar och skriver svenska flytande, detta då kontaktspråket är på avancerad svenska
 • Erfarenhet av att arbeta med mät- och ersättningsregler för anläggning.
 • Erfarenhet av arbete kopplat till KMA (kvalitet, miljö och arbetsmiljö).
Som person är du:
 • Affärsmässig på så sätt att du förstår dig på affären och hur ekonomin i ett projekt fungerar
 • Strukturerad samt systematisk vilket märks genom att du skapar planer som är enkla att följa och där ingenting ramlar mellan stolarna
 • Initiativtagande vilket innebär att du ser vad som behöver göras och är inte rädd för att ta i där det behövs
Övrig information
 • Start: omgående, med hänsyn till uppsägningstid
 • Omfattning: Löpande
 • Placering: i Stockholmsområdet, beroende på var projektet är. Huvudkontoret ligger i Segeltorp.
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Frijos önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (58 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se