Entreprenadingenjör ROT till Einar Mattsson!

Entreprenadingenjör ROT till Einar Mattsson!

Har du minst ett års erfarenhet av arbete som Entreprenadingenjör inom ROT eller nybyggnation samt ett stort intresse för ekonomi och vill kunna kombinera dessa i din roll? Gillar du att ta stort ansvar, fatta snabba beslut och arbeta effektivt men med hög kvalité? Vill du komma till ett stabilt familjeföretag som är stora nog att kunna erbjuda många karriärvägar och små nog att se till individen? Då är Einar Mattsson rätt för dig!

Information om uppdraget

Academic Work söker en Entreprenadingenjör till Einar Mattsson och deras produktionsbolag Einar Mattsson Byggnads AB.

Här erbjuds du en arbetsplats där du får tillgång till koncernens breda och djupa kunskap med stora möjligheter att sätta din egen prägel på ditt arbete och karriärsutveckling. Du kommer till ett långsiktigt familjeägt bolag med rötterna i en entreprenörskultur som värdesätter din omtänksamhet, framåtanda och ditt engagemang. Efter 80 år kan Einar Mattsson säga att de är en stark aktör i alla konjunkturer. Inom byggbolaget erbjuds det ledarskapsutveckling för samtliga medarbetare och här finns en stor stolthet för deras gemensamt byggda projekt och slutförda uppdrag.

Einar Mattsson Byggnads AB är koncernens produktionsbolag som säkrar en effektiv och högkvalitativ nybyggnads- och renoveringsverksamhet för vårt projekt och fastighetsbolag.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Einar Mattsson. Läs mer om hur Einar Mattsson hanterar dataskydd- och personuppgiftsbehandlingar här.

Arbetsuppgifter

I rollen som Entreprenadingenjör ROT med fokus på ekonomi, miljö och kvalitet kommer du arbeta främst med de ekonomiska aspekterna i byggentreprenaden.

Rollen är utformad som en kontroll- och stödfunktion till ansvarig platschef ute på pågående byggentreprenad. Det kan handla om att bevaka uppstarten och inköpsdelen av ett projekt till att under projektets gång kontrollera och följa produktionen och dess aktiviteter för att i slutändan kunna säkerställa slutkostnadsprognosen. Utöver detta kommer rollen att innebära ett administrativt ansvar.

Du kommer exempelvis arbeta med att:
 • Utföra kontroller av kvalité, miljö och arbetsmiljö (KMA)
 • Delta i framtagande av produktionsbudget och uppsättning av projektspecifika kontoplaner.
 • Stötta arbetsledare i arbetet med månadsprognoser samt stötta vid framtagandet av månatliga slutkostnadsprognoser.
 • Delta vid bokslutsgenomgångar och ekonomirevisioner.
 • Löpande säkerställa att avtalade miljöbyggnadskrav uppfylls samt stötta i framtagande och revidering av projektets miljöplan och rutiner.
 • Bidra aktivt till att arbeta med förbättringar i projekten.
Vi söker dig som
 • Har relevant eftergymnasialutbildning inom ekonomi
 • Har mycket goda kunskaper i MS Office, framförallt Excel
 • Har några års erfarenhet av arbete som Entreprenadingenjör inom bygg och fatsighet, och kan arbeta självständigt
Det är meriterande om du:
* Har arbetat med ROT projekt

Som person är du analytisk och noggrann, du har ett tydligt konsekvenstänk när du arbetar och du lämnar inget åt slumpen. Vidare är du en lösningsorienterad person som uppskattar en utmaning i ditt arbete och du behöver inte alltid ha tydliga ramar och riktlinjer framför dig. Du har en mycket professionell framtoning och din ödmjukhet och ditt engagemang gör det enkelt för dig att samarbeta med olika personligheter.

Övrig information
 • Start: Omgående, vi tar självklart hänsyn till uppsägningstid
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Södermalm
 • Kontaktuppgifter: Rekryteringskoordinator Amanda Axelsson.
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Einar Mattssons önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på recruitmentstockholmsouth@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Controller
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Läs mer om Einar Mattsson här