Eniro söker en Digital Online Producer!

Eniro söker en Digital Online Producer!

Varje månad har Enirokoncernens digitala tjänster i genomsnitt 23,2 miljoner unika besökare som gör 70,6 miljoner sökningar. Eniros tjänster utvecklas dagligen och personalstyrkan växer så det knakar. Är du en god kommunikatör med intresse för marknadsföring och har erfarenhet av att producera hemsidor och annat grafiskt material kan du vara personen de söker! Kom in med din ansökan redan idag då vi tillämpar löpande urval!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Eniros räkning en Digital Online Producer med intresse för digital produktion och marknadsföring. Uppdragets längd är initialt 6 månader med chans till förlängning.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Eniros önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic
Work

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Eniro.

Arbetsuppgifter

Som Digital Online Producer kommer du att ingå i ett team om ca 10 medarbetare där ni arbetar med att producera hemsidor och annat grafiskt online-material för små och medelstora kundföretag, tex frisörer eller bilverkstäder. I rollen kommer du även att stötta kunder i deras digitala marknadsföring genom att skapa och optimera AdWords kampanjer för att säkerställa kundernas digitala närvaro.

Du kommer till exempel att:
 • Producera hemsidor och designa bannerannonser
 • Skapa sökordskampanjer på Google & Bing
 • Skapa Facebook annonser
 • Ha telefonmöten med kund kring produktion och kampanjplanering
Tjänsten passar dig som tycker om att arbeta i ett team men ha ansvar för och äga dina egna processer. Du kommer att ha mycket stöd och samarbete tillsammans med säljavdelningen och ansvarar för att leverera det bästa digitala landskapet för kunderna! Är du en person som tycker om att komma med förslag på förbättring och effektivisera befintliga processer kommer dina åsikter tacksamt att tas emot då det är väldigt högt i tak på Eniro och i teamet.

Vi söker dig som
 • Har en eftergymnasial utbildning inom marknadsföring, media, webb eller liknande.
 • Har goda kunskaper i Adobe Creative Suite produkterna.
 • Har erfarenhet av att arbeta med Google AdWords och Analytics
 • Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift
Det är meriterande om du....
 • Har arbetat i andra CRM- och kampanjhanteringssystem
 • Har kunskaper i de övriga nordiska språken
Som person är du ansvarstagande och lyhörd för dina kollegor och kunder. Att vara utåtriktad och serviceminded är viktigt då man kommer ha mycket kontakter både internt och externt. Du bör naturligtvis tycka det är kul att producera hemsidor och digitalt material!

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid 6 månader med chans till förlängning
 • Lön: Timbaserad månadslön
 • Placering: Kista, Stockholm
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Media, Kultur & Design, Marknadsföring
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Eniro är ett ledande sökföretag för personer och företag med verksamhet i Sverige, Norge, Danmark, Finland och Polen. Eniro är specialiserat inom lokalt sök och informationen i Eniros databaser är tillgängligt genom internet- och mobiltjänster, tryckta kataloger samt nummerupplysnings- och sms-tjänster. Med kvalitetsäkrat innehåll och bästa användarupplevelse inspirerar Eniro till lokala upptäckter och bidrar till levande närområden.