Engagerad och driven Office Manager till ZEB Consulting!

Engagerad och driven Office Manager till ZEB Consulting!

Med start i Januari söker vi nu en Office Manager i en månad till Zeb Consulting som trivs när ingen dag är den andra lik! Om du är serviceinriktad och tillgänglig i Januari - sök redan idag då vi arbetar med löpande urval!

Information om uppdraget

Zeb Consulting har i dagsläget över 1000 medarbetare internationellt och på stockholmskontoret på Östermalm arbetar ett fyrtiotal kollegor. De söker nu ytterligare en kollega för att ta över det övergripande ansvaret för kontorsdriften och koordinering under Januari månad, och för dig med vana av liknande roller erbjuder denna tjänst en möjlighet att utmanas i en miljö som präglas av högt tempo och stort teamfokus.

Du erbjuds
 • Att vara i en central funktion där dina dagliga insatser och initativ både uppskattas och gör stor skillnad för dina kollegor
 • Variation och omväxling i ditt dagliga arbete, där du får användning av din koordinerande och problemlösande förmåga
 • Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.
Arbetsuppgifter
 • Koordinera och förbereda interna och externa möten, seminarier och lunch-/frukostmöten
 • Sköta rese- och lokalbokningar samt extern kontakt kopplad till kontorsdriften
 • Administrativt stötta konsulterna i deras löpande arbete
 • Hantera post och beställningar av material och mat
Vi söker dig som
 • Har en gymnasial utbildning
 • Har erfarenhet av en liknande roll med samma ansvarsområden
 • Behärskar svenska och engelska i tal och skrift på en professionell nivå. Detta är ett krav i och med att både interna och externa kontakter kommer att föras på båda språken.
Vi ser det som meriterande men inte ett krav om du:

* Du har kunskaper i tyska i tal och skrift

Som person är du serviceinriktad, och ser ett egenvärde i goda relationer och en funktion där du får stötta dina kollegor. Utöver det har du en god problemlösningsförmåga, och kan på ett effektivt sätt utvärdera och ta action på lösningsmöjligheter. Du tar ansvar för att föra dina uppgifter framåt och fatta beslut för att driva processer, och trivs i en självgående roll.

Övrig information
 • Start: Januari 2020
 • Omfattning: Heltid. Du arbetar kontorstider, men inför frukostar eller morgonmöten kan du behöva börja tidigare på morgonen.
 • Placering: Östermalm, Stockholm
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Zeb Consultings önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se