Engagerad och affärsmässig säljare till Vedum i Bromma

Engagerad och affärsmässig säljare till Vedum i Bromma

Är du en relationsskapande säljare som vill hjälpa kunder till att få sitt drömboende? Vedum söker en engagerad säljare som drivs av att arbeta under eget ansvar. På Vedum bjuds du på varierande arbetsdagar tillsammans med en positiv arbetsgrupp. Välkommen in med en ansökan omgående då urval sker löpande för tjänsten.

Information om uppdraget

Vedum för mig är en arbetsplats där man känner en trygghet och en familjär känsla. Vi är en tight arbetsgrupp med en bra gruppdynamik. Vi arbetar med försäljning i täta dialoger med kunder för att kunna bygga goda och långsiktiga relationer. Det är kul att få kunna inspirera och hjälpa dem med deras utmaningar och önskemål! - Såhär beskrivs rollen som säljare av din blivande chef Jan, som själv arbetat som säljare på Vedum i många år.

Vedum är Sveriges största familjeägda företag i sin bransch och arbetar för att ge sina kunder bästa möjliga service genom professionell rådgivning, planering samt uppritning i köksritningsprogrammet Winner Bizz.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Vedum.

Vedum fyller 100 år och det firar de med jubileumsköket Alice Anno 2019

Arbetsuppgifter

Som säljare kommer du arbeta efter en individuell årsbudget i Vedums utställning i Bromma och ansvara för försäljning av kök-, badrums- och tvättstugeinredning samt vitvaror, skjutdörrar m.m. till deras konsumentkunder och avtalskunder för renovering samt nybyggnation. Du kommer ha fortlöpande dialog med Vedums husfabrikskunder och möta deras kunder i utställningen för att vägleda dem vid val av snickerier m.m. när de bygger sitt drömhus. Vidare kommer du även möta konsumenter som planerar att byta t.ex. sitt kök i befintligt boende samt övriga Vedumkunder.

Säljcyklerna har varierande ledtider och det krävs att du är strukturerad och noggrann för att löpande upprätthålla bra dialoger med kunderna. Beroende på vilken typ av kund du hjälper tillkommer olika typer av administration kopplat till försäljningen som exempelvis sammanställa offerter och uppritning m.m.

Tjänsten passar dig som söker efter en stabil arbetsplats och vill tillhöra ett engagerat team på tolv personer där man är måna om varandra och att tillsammans uppnå uppsatta mål. Vedum lägger fokus på att skapa en miljö och kultur som får deras medarbetare att må bra och växa både som människor och i sin roll.

Vi söker dig som

Som brinner för kundmötet och ge professionell service och som vill arbeta på ett litet familjärt bolag i en miljö där man prestigelöst och gemensamt arbetar för att nå sina mål.

Efterfrågade specifika krav:
  • Har minst gymnasial utbildning
  • Har något års erfarenhet av att arbeta med kundrelationer och kundbemötande
  • Talar svenska och engelska flytande
  • Har goda kunskaper i Officepaketet
Det är meriterande om du har teknisk kompetens inom bygg och materialkännedom sedan tidigare eller har arbetat inom liknande bransch sedan tidigare, samt har erfarenhet av affärssystemet Winner Bizz.

Som person är du driven, ödmjuk och positiv. På ett självgående och noggrant arbetssätt arbetar du för att nå uppsatta mål. Du skapar och upprätthåller kundrelationer med en hög kommunikativ förmåga på ett självklart och långsiktigt sätt. Då det är en tight arbetsgrupp med mycket dialog emellan varandra är det viktigt att du har en bra samarbetsförmåga och är hjälpsam för att tillsammans föra Vedums utställning i Bromma framåt. Din personlighet är avgörande för tjänsten och för att trivas och lyckas behöver du vara en engagerad och positiv person med ett målinriktat och drivet förhållningssätt.

Övrig information
  • Start: Snarast, enligt överenskommelse
  • Omfattning: Heltid, tillsvidare
  • Lön: Fast lön
  • Placering: Karlsbodavägen 9-11, Bromma
  • Kontaktuppgifter: Amanda Axelsson
Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Vedums önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

Om oss

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vedum Kök & Bad utvecklar, tillverkar, marknadsför och säljer inredning för kök, badrum, tvättstuga och förvaring. Bolaget grundades 1919 och är Sveriges största familjeägda företag i sin bransch med cirka 460 anställda. Huvudkontor och tillverkning ligger i Vedum, Västergötland. Omsättning 2018 var 775 Mkr.