En av Sveriges största matkedjor söker kundserviceagenter på heltid omgående!

En av Sveriges största matkedjor söker kundserviceagenter på heltid omgående!

Under 2019 började e-handeln även växa för matvaror, och just nu är efterfrågan större än någonsin. Här får du möjligheten att bli en del av ett drivet team som utgör hjärtat i hela organisationen. Är du serviceinriktad, kan börja inom tre veckor och arbeta minst åtta veckor heltid i Kungens Kurva? Perfekt! Sök då redan idag då vi arbetar med löpande urval!

Information om uppdraget

I rollen som Kundserviceagent är du en ambassadör och rösten utåt för bolaget. En välfungerande kundservice har direkt påverkan på ett företags tillväxt, så ditt och teamets arbete är av största vikt. Du kommer bli en del av ett drivet team som ansvarar för att, i olika kanaler och verktyg, hjälpa kunder som har handlat eller vill handla online.

Uppdraget är på heltid och sträcker sig i två månader framåt, med god chans till förlängning, om alla parter är nöjda med samarbetet. Starten är omgående och intervjuer sker löpande.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter
 • Besvara och ringa samtal från kunder, kollegor, leverantörer
 • Hantera ärenden genom alla kanaler (som t.ex mail, chatt)
 • Hantera reklamationer, orders, leverans, kundkortsförändringar
 • Vara bryggan mellan kund och alla berörda kanaler
Vi söker dig som
 • Kan börja omgående och kan jobba i minst två månader framåt
 • Kan ta dig till Kungens Kurva
 • Har en mycket god servicemedvetenhet och erfarenhet från service-yrke
 • Har mycket goda kunskaper i svenska, både tal och skrift då det används i det dagliga arbetet
Det ses som meriterande om du har erfarenhet från kundservice med inriktning e-handel, livsmedel eller/och erfarenhet av arbetsuppgifterna i linje med detta uppdrag.

Som person är du social, har en mycket god kommunikativ förmåga, kan se helheten och vara självgående i ditt arbete. Vidare trivs du att arbeta i ett drivet och socialt team och bidra till en go stämning.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid, två månader med god chans till förlängning
 • Arbetstider: Vardagar 08:00-17, 09:00-18, 10:00-19
 • Placering: Kungens Kurva
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Kundservice
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se