En av Sveriges största matkedjor söker kundserviceagenter omgående!

En av Sveriges största matkedjor söker kundserviceagenter omgående!

En av Sveriges största matkedjor söker dig som är en stjärna på service! Här får du möjligheten att bli en del av ett socialt och drivet team som utgör hjärtat i hela organisationen. Är du serviceinriktad, kan börja omgående och arbeta heltid i Solna? Då är det just dig vi söker! Skicka din ansökan redan idag då vi arbetar med löpande urval.

Information om uppdraget

Academic Work söker för kunds räkning kundserviceagenter med stort servicefokus. I rollen som Kundserviceagent är du en ambassadör och rösten utåt för bolaget. Du kommer bli en del av ett socialt och drivet team som ansvarar för att hjälpa kunder som har handlat eller vill handla online.

Uppdraget är på heltid och sträcker sig initialt tre månader med goda chanser till förlängning förutsatt att samarbetet fungerar bra mellan samtliga parter. Starten är omgående och intervjuer sker löpande.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

I rollen som Kundserviceagent är du första kontakten med bolaget, och på så sätt har du en nyckelroll hos vår kund. Du kommer bland annat att:
 • Besvara och ringa samtal från kunder, kollegor, leverantörer
 • Hantera ärenden genom alla kanaler (som t.ex mail, chatt)
 • Hantera reklamationer, orders, leverans, kundkortsförändringar
 • Vara bryggan mellan kund och alla berörda kanaler
Vi söker dig som
 • Kan börja omgående och kan jobba heltid minst tre månader framåt
 • Kan ta dig till Solna
 • Har en mycket god servicemedvetenhet och erfarenhet från service-yrke
 • Har mycket goda kunskaper i svenska, både tal och skrift då det används i det dagliga arbetet
Det ses meriterande om du:
 • Har tidigare arbetslivserfarenhet av att arbeta med kundtjänst och använt telefon som främsta arbetsverktyg
 • Har tidigare arbetslivserfarenhet av arbete med inriktning mot e-handel, livsmedel eller/och erfarenhet av arbetsuppgifterna i linje med detta uppdrag
Som person är du engagerad med en "can do"-attityd och gillar att arbeta i högt tempo. Du är social, har en mycket god kommunikativ förmåga och kan se helheten samt vara självgående i ditt arbete. Vidare är du lösningsorienterad, drivs av att leverera toppklassig service och trivs att arbeta i ett drivet och socialt team genom att bidra till en go stämning.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid, initialt tre månader med god chans till förlängning
 • Arbetstider: Vardagar 08:00-17:00 eller 09:00-18:00, kan också förekomma kvällar
 • Placering: Solna, distansarbete kan förekomma
Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Kundservice
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se