Employer Branding Specialist till internationellt modeföretag!

Employer Branding Specialist till internationellt modeföretag!

Har du en passion för Employer Branding, mode och IT? Vill du arbeta inom ett internationellt bolag och få möjligheten att vara med och skapa en enastående employee experience? Ta chansen och sök redan idag då vi arbetar med löpande urval!

Information om uppdraget

Som en Employer Branding Specialist kommer du att vara en del av deras People & Talent-team där ditt uppdrag är att lyfta fram bolaget som en av Sveriges mest spännande arbetsgivare inom IT med sikte på att locka och engagera de bästa talangerna inom tekniken.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

Arbetsuppgifter
 • Intern och extern kommunikation som är kopplad till employer branding
 • Planera, samordna och genomföra deras employer branding aktiviteter både internt och externt
 • Skapa content för storytelling, videos, artiklar för sociala medier och andra kanaler
Vi söker dig som
 • Minst 2 års erfarenhet av en liknande roll, helst inom ett tekniskt bolag
 • Erfarenheter av evenemang
 • Har god kunskap i vanliga publiceringsverktyg (bildhantering, video, text etc)
 • Flytande i engelska och svenska, båda tal och skrift
Vi tror att du som söker för närvarande arbetar med employer branding, helst inom tech. Du är en stjärna på att skapa content och mycket duktig på att sköta intern och extern kommunikation. Vidare har du har en stark analytisk förmåga, är social och öppen. Du är även en ambitiös lagspelare med massor av drivkraft och optimism.

Övrig information
 • Start: 4 november, eller så snart som möjligt
 • Omfattning: Heltid till 31 maj 2020 med möjlighet till förlängning
 • Placering: Marievik
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Marknadsföring
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se