Employee Experience Manager till Digitalent

Employee Experience Manager till Digitalent

Lockas du av tanken på att få jobba i navet i ett grymt roligt och snabbt växande startup-bolag inom IT och tech-branschen? Digitalent söker nu nästa nyckelperson till vårt spännande Employee Experience Team! De erbjuder nu dig med några års erfarenhet av konsultbranschen den gyllene kombinationen av IT/tech, ledarskap och riktigt härliga människor! Tillsammans med dem är du med och bygger Sveriges, och kanske snart Europas, absolut bästa arbetsgivare för digital talang!

Information om uppdraget

Digitalent är ett IT-konsultbolag och en start-up inom Academic Work-familjen, som på 1,5 år har gått från endast 1, till 37 medarbetare. Och resan har bara börjat! Därför är de nu på jakt efter dig som med stort hjärta och hög kapacitet vill vara med och utveckla vår framgångsrika konsultverksamhet till nya nivåer. Rollen innebär en mycket spännande kombination av ledarskap, kreativitet och affärsutveckling!

Tillsammans med fyra andra start-ups huserar Digitalent inom Academic Works systerkoncern Academic Work X. Där hamnar du i en mycket stimulerande start-up-miljö, där du får möjlighet att vara med att skapa, påverka och driva. Samtidigt som du befinner dig i en kontext med många erfarna affärsutvecklare och stora, trygga resurser i ryggen!

Arbetsuppgifter

I rollen som Employee Experiende Manager har du ett huvudsakligt ansvarsområde: Att skapa den absolut bästa upplevelsen av Digitalent som arbetsgivare! Att vara anställd hos dem ska inte bara kännas okej Det ska vara en riktig upplevelse! Och tillsammans med deras Employee Experience Team bestående av grundarna Lina och Jonatan, samt deras Employee Experience Manager Åsa, kommer du vara med och bygga upp och driva denna upplevelse!

Förutom att skapa en oslagbar Employee Experience, är du också närmsta chef för ca 15 av Digitalents fantastiska IT-konsulter. Tillsammans med dem kommer du att fokusera på onboarding, introduktion, uppföljning, coachning och utveckling. Genom ditt ledarskap, och Digitalents stöd för personlig utveckling, ansvarar du för att utveckla konsulterna till nya nivåer i sina roller. Du kommer dessutom vara en viktig länk i arbetet med att bygga kultur och skapa engagemang och involvering i bolagets fortsatta utveckling.

Vi söker dig som

Digitalent söker dig som delar den passion och det engagemang som just nu bubblar inom bolaget. Någon som vill bidra med idéer och kreativa framgångsrecept för att skapa den absolut bästa upplevelsen av Digitalent. Oavsett om det är till en kandidat, kund eller anställd!

För att detta ska bli en fullträff tror vi även att du har:
  • Ett stort hjärta! Du är helt enkelt en mysig person, som brinner för andra människor. Det gör nämligen alla dina kollegor på Digitalent!
  • Ca 1-5 års erfarenhet av rollen som lönesättande ledare, gärna för målgruppen digitala talanger.
  • En kandidatexamen inom personal, beteendevetenskap, data- & systemvetenskap eller IT management. Oavsett utbildning har du stort intresse för människor och att leda personlig utveckling.
  • IT och tech är en röd tråd i din profil! Du har god förståelse för en utvecklares vardag, t.ex. hur en agil utvecklingsmiljö ser ut eller hur du kan arbeta för att skapa kompetensutveckling i vardagen.
  • Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, båda språken kommer att användas i såväl tal som skrift i arbetet.
Det är meriterande om du har arbetat inom just IT-konsultbranschen samt om du har erfarenhet av att utveckla företagskultur!

Som den start-up Digitalent är bygger de just nu ett tight team med fokus på gemensamma beslut, involvering och ansvar. Du som söker den här tjänsten gillar att befinna dig i navet av något större. Att få vara med när beslut fattas och ges stor möjlighet att påverka! Då du kommer in som en av Digitalents första Employee Experience Managers ställs höga krav på initiativtagande. Du arbetar strategiskt och målinriktat och har en naturlig instinkt för affärer och försäljning, oavsett om det handlar om att sälja in Digitalent till en potentiell ny kollega som att sälja in Digitalent till en av bolagets kunder.

Och givetvis är du precis som alla andra kollegor på Digitalent full av nyfikenhet och omtanke!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll HR & Personal, Rekrytering
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Academic Work är Sveriges andra största bemanningsföretag på tjänstemannasidan. Vi rekryterar och hyr ut akademiker som fortfarande studerar, eller som är i början av karriären - young professionals.

Academic Work startade år 1998 med tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Förutom i Sverige finns vi även i Norge, Finland, Danmark, Tyskland och Schweiz. Vi känner oss stolta över att vi har fått vara med i början av fler än 100 000 människors karriärer och på samma gång hjälpt våra kunder med lika många nya kollegor.

Besök oss på Academic Work (http://www.academicwork.se/) eller sociala medier:

https://www.linkedin.com/company-beta/162242/

https://www.facebook.com/AcademicWork

https://www.instagram.com/academicwork/

https://twitter.com/academicwork_se

https://www.youtube.com/user/AcademicWork