Embedded Software Engineer till Getinge!

Embedded Software Engineer till Getinge!

Vi söker en Embedded Software Engineer som vill jobba med spännande medicinteknisk utveckling tillsammans med kompetenta och engagerade kollegor. I Solna utvecklar och producerar Getinge ventilatorer och anestesisystem som används inom intensivvård och operationssalar runt om i världen. Du kommer arbeta med utveckling av deras Linux plattformar till ett flertal produkter som gör verklig skillnad i människors liv. Brinner du för att jobba med den senaste tekniken och ligga i framkant med din kod? Bra! Sök redan idag då urval sker löpande!

Information om uppdraget

Vi söker en Embedded Software Engineer till Getinges R&D avdelning. Har du provat på ditt första jobb och vill nu hitta en långsiktig utmaning på ett företag som verkligen gör skillnad? Då har du hittat rätt!

I rollen som mjukvaruutvecklare kommer du arbeta i team som fokuserar på det grafiska användargränssnittet till ett flertal medicintekniska produkter, bland annat den ventilator (respirator) som används i kampen mot Covid-19. Vi kommer under rekryteringsprocessen berätta mer om teamet och arbetsuppgifterna!

Du erbjuds
 • Att arbeta på ett bolag som räddar liv och som kryllar av engagerade medarbetare
 • En modern och flexibel arbetsplats som ger möjlighet till arbete både på kontoret och till viss del hemifrån eller annan lämplig plats.
 • En dedikerad konsultchef som erbjuder coachning, professionell utveckling och stöd framåt som karriärpartner. Läs mer om vårt konsulterbjudande.
Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

I rollen som Software Embedded Linux Engineer kommer du att arbeta i ett team tillsammans med dina kompetenta kollegor. Tillsammans planerar ni arbetet som består av både nyutveckling och underhåll av deras linux-system. Ni arbetar med ett flertal produkter och det handlar om nätverksuppkoppling, säkerhetslösningar, kryptering, brandväggar, board-bringup, bygga anpassade linux distributioner (ex Yocto, Open embedded) och bygga ut våra CI/CD pipelines och tillhörande testramverk. Ni bidrar till varandras utveckling och arbetar ständigt med lärande. Tillsammans säkerställer ni att våra patienter får tillgång till en högkvalitativ och säker mjukvara i rätt tid.

Företaget kommer att satsa långsiktigt på denna roll och det kommer att ligga ett stort fokus på din utveckling och dina intresseområden. Har du till exempel ett intresse av att gå in i en ledarskapsroll på sikt, så finns det chans att ta dig an utmaning som teamleader i framtiden.

Vi söker dig som
 • Har en civilingenjör-/högskoleingenjörsexamen inom Elektronik, Datavetenskap, Teknisk fysik, Mekatronik eller annat relevant inriktning
 • Har erfarenhet av att arbeta med inbyggda Linux-system
 • Har erfarenhet av Linux som utvecklingsmiljö
 • Har erfarenhet av något/några av följande språk/skriptspråk: C, C++, Shell script, Bash och Python.
 • Har goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
Det är även meriterande om du har:
 • Har ett par års arbetslivserfarenhet av utveckling i inbyggda system med C/C++ och Linux
 • Kommit i kontakt med inbyggda realtidssystem
 • Grundläggande förståelse av regelverk inom medicintekniska produkter/utveckling
 • Intresse av CI/CD
Som person är du:
 • Lösningsorienterad och initiativtagande
 • En teamplayer med en god samarbetsförmåga
 • Kvalitetsmedveten och noggrann
 • Prestigelös
Övrig information
 • Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
 • Omfattning: Heltid, tillsvidare
 • Placering: Stockholm, Solna
Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.Ansök här
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se