Elektronikinriktad montör

Elektronikinriktad montör

Är du praktiskt lagd och har en bakgrund relaterad till elektronik? Vill du arbeta på ett kortare uppdrag där du får möjligheten att underlätta andras vardag? Trivs du dessutom med social kontakt i ditt arbete? Då ska du söka tjänsten redan idag!

Information om uppdraget

För kunds räkning söker vi en montör som ska hjälpa till i ett projekt som pågår under 6 veckor. I rollen kommer du att resa runt till brukare i Stockholm med omnjed och byta ut elektroniska komponenter i medicinsktekniska produkter såsom arbetsstolar och rullstolar för personer med funktionsnedssättning. I projektet ska den gamla elektroniken skruvas loss från stolen och bytas ut. Därtill ska du se över tillhörande kablar, stolens funktionalitet och kontrollera batterier. Vi ser att du trivs med att arbeta på egen hand samt är social och tillmötesgående då du kommer möta många olika kunder i uppdraget.

Du erbjuds
 • Ett uppdrag där du får chans att hjälpa andra!
 • Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.
Arbetsuppgifter

Arbetet kommer att innefatta att du kör ut till kunder i norra Sverige innefattande Stockholm med omnjed och Uppsala. Du kommer att byta ut en elektronisk box på stolar och kontrollera hela funktionaliteten i samband med kundbesök. Rollen innebär mycket kundkontakt med brukare. Du kommer att få tid och adress för kundbesök av en säljare som sitter i Stockholm, därefter genomför du de planerade besöken och du kommer få utbildning innan arbetet sätter igång.

Vi söker dig som
 • Har tidigare erfarenhet samt intresse av svag ström och liknande
 • Har B-körkort och tillgång till egen bil
 • Är obehindrad i svenska för att kunna kommunicera med brukarna
I rekryteringsprocessen kommer vi att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att trivas i rollen ser vi att du är:
 • Serviceinriktad
 • Noggrann
 • Kommuniktativ
Övrig information
 • Start: 12 januari
 • Omfattning: Heltid under 6 veckor
 • Placering: Resande roll i norra Sverige vilket innefattar Stockholm med omnjed och Uppsala . Du får milersättning för resandet.
Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (57 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se